![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello ![]() Halo 1 és 2 volna unalmas nekem Azt akarom, hogy egy másik FPS játék most![]() A legfontosabb dolog, amit, mint egy játék van: Online multiplayer játék + Missziójának (Mint azt a Halo) / vezetői képességek (mint a Halo) / Szép környezetben / és utolsó, hogy én is szeretnék játszani, legalább 1, vagy 2 óra egyenes és nem unatkozni ![]() My Gaming számítógép specs a következők: C2D E6750@2.66GHz / 8800 GTS (320MB) / 2GB PC8500 Ram/160GB SATA HDD/600 Watt SLI PSU / Windows XP MCE 32 bites, és én is egy-egy példányát, hogy a Vista Ultimate NE nem tudom, mi kicsit is ![]() Tudja valaki, a játékokat, hogy én is hasonló ![]() Köszönöm Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| multiplayer azt ajánlotta csatatéren 2. csatatéren 2142, nincs missziókat azonban csak multiplayer alapuló hatalmas mérlegek, nagyon jó fps véleményem
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Ya BF2 és BF2142 nem rossz multipayer játékok. Nagyon népszerű. Azt javaslom, próbálják cod4, nem használ semmilyen vehicals de ez egy nagyon szórakoztató online játék. Is nagyon népszerű. Crysis IMO nem olyan jó, mint COD4s multiplayer játék. De a Crysis egy nagyon jó egy játékos játék. Teszi is vehicals, amit meghajtót. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persze minden jó játékok ott Megpróbálhatja
| |||
| |||
| Jó kérdés, a "narancsszínű doboz" megy le szépen!
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| curses ... valaki vert meg. Én már azt is javasolta, hogy a narancssárga mezőbe. és ha ez nem viszket a képzelet teljes csonk másolatát BioShock, ha még nem. nem több, hanem egy nagyon szép fps.
| |||
| |||
| FPS Én azt ajánlja: Crysis Stalker (folt a v1.004) Az Orange Box BioShock Minden nagyszerű játékot órányi szórakozást! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis az egyetlen játékos Cod4 a BF több, talán még Quake 4?
|
| |||
| |||
| counter strike source jó játék (go a deathmatch) |