![]() |
|
| |||
| |||
| אהלן ![]() Halo 1 ו 2 יש gotten משעמם לי אני מחפש אחר משחק FPS עכשיו![]() עיקרי הדברים כמו שאני משחק הם: Multiplayer Online + משחק המשימה (כמו הל יש) / יכולות נהיגה (כמו הל יש) / נעים בסביבות / והאחרונה אחד כי אני רוצה לשחק לפחות 1 או 2 שעות ישר ולא לקבל משועמם ![]() אזור המשחקים של מפרט המחשב הם: C2D E6750@2.66GHz / 8800 GTS (320MB) / 2GB PC8500 Ram/160GB SATA HDD/600 Watt PSU SLI /-Windows XP MCE 32 bit ו יש לי גם עותק של Vista Ultimate כי IU לא יודע מה זה מעט ![]() מישהו יודע על כל המשחקים שאני אוהב אולי ![]() תודה Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עבור מרובי הייתי מומלץ שדה הקרב 2 שדה הקרב של 2142, אין להם משימות עם זאת, רק על סמך מרובי ענק מאזניים, fps טוב מאוד לדעתי
|
| |||
| |||
| יה BF2 ו BF2142 לא רע multipayer משחקים. מאוד פופולרי. אני מציע מנסה COD4, אתה לא יכול להשתמש בכל vehicals אבל זה מאוד כיף במשחק המקוון. כמו כן מאוד פופולרי. IMO Crysis הוא לא טוב כמו COD4s מרובי המשחק. Crysis אבל יש די טוב במשחק שחקן יחיד. אך עדיין יש vehicals כי אתה יכול לנסוע. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, הכל טוב משחקים רשומים שם אתה יכול לנסות
| |||
| |||
| נקודה טובה, את 'הקופסה הכתומה' ילך למטה יפה!
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הקללות ... מישהו הכה אותי על זה. הייתי כבר הציע גם את הקופסה הכתומה. ואם זה לא יצליח כדי לשעשע את אשליה לחלוטין, קרע עותק של bioshock אם יש לך כבר לא. לא מרובה, אבל מאוד מאוד נחמד fps.
| |||
| |||
| של FPS אני ממליץ: Crysis Stalker (טלוא כדי v1.004) The Orange Box Bioshock הכל נהדר משחקים עם שעות של בידור! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis עבור שחקן בודד COD4 של BF עבור רב, אולי אפילו להתגעש 4?
|
| |||
| |||
| נגד שביתה מקור טוב למשחק (לכו על ה deathmatch) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איך למצוא מישהו באינטרנט (?) | pete21 | דיון Off topic | 10 | ה -25 במאי 2009 07:36 |
| מנסה למצוא HD הנהג | robina80 | כוננים & נשלפת | 3 | 23 ספטמבר 2008 14:47 |
| האם יש דרך לדעת בת כמה היא א HDD? | thingie2 | כוננים & נשלפת | 36 | 3rd May 2008 04:03 |
| משהו שאני עדיין לא לגלות | kodak | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 9th ינואר 2008 10:41 |
| מישהו יודע איפה למצוא ... | merton123 | רישות, מודמים & VoIP | 10 | ה -5 בחודש יולי 2007 05:50 |
| שרשרת כלים | |
| |