![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki ![]() Halo 1 ir 2 gotten boring for me Noriu rasti įvairių FPS Game Now![]() Pagrindiniai dalykai, kaip ir žaidimas yra: Online Multiplayer + Game misija (kaip Halo yra) / Vairavimas galimybes (kaip Halo yra) / Nice aplinkose / Ir paskutinis, kad aš norėčiau žaisti už ne mažiau kaip 1 arba 2 val tiesūs ir ne nuobodu ![]() Mano žaidimų kompiuterio specifikacijas, yra: C2D E6750@2.66GHz / 8800 GTS (320MB) / 2GB PC8500 Ram/160GB SATA HDD/600 W SLI PSU / Windows XP MCE 32 bitų, ir aš taip pat su Vista Ultimate, kad TV nežinote kas tai yra tiek egzempliorių ![]() Žinote apie visus žaidimus, kad man gali patikti ![]() Ačiū Elijas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dėl Multiplayer Norėčiau rekomenduojama nuo Battlefield 2142 2 bijau, jie neturi atstovybės, tačiau tik Multiplayer remiantis didžiulės svarstyklės, labai gera fps, mano nuomone
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| J. BF2 ir BF2142 yra neblogai multipayer žaidimus. Labai populiarus. Siūlyčiau bandyti CoD4, jūs negalite naudoti bet vehicals bet tai labai įdomus internetinis žaidimas. Taip pat labai populiarūs. Crysis TJO nėra tokia gera kaip COD4s Multiplayer žaidimas. Bet Crysis buvo labai gera vieno žaidėjo žaidimą. Ji turi vehicals, kad galite vairuoti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo visi geri žaidimai išvardyti ten galite pabandyti
| |||
| |||
| gera vieta, "Orange Box" bus eiti gražiai!
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prakeikimas ... nors ritmas man jį. Aš būčiau taip pat pasiūlė Orange Box. ir jei tai nepavyks tai liečia jūsų išgalvotas visiškai užkliūti apie BioShock kopija, jei jūs dar neturite. Nr Multiplayer, bet labai labai gražus fps.
| |||
| |||
| PAS nie polecam: Crysis Stalker (pataisytas iki v1.004) Orange Box BioShock Visi puikių žaidimų su valandos pramogų! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis dėl vieno žaidėjo CoD4 apie BF įvairias, o gal net Quake 4?
|
| |||
| |||
| counter strike source geras žaidimas (eiti Deathmatch) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip surasti ką nors rasti internete (?) | pete21 | Off Topic Discussion | 10 | Gegužė 25, 2009 07:36 |
| Bandymas rasti HD vairuotojas | robina80 | Drives & Removable Media | 3 | 23 rugsėjis 2008 14:47 |
| Ar yra koks nors būdas sužinoti, kaip senas HDD yra? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3 gegužė 2008 04:03 |
| Turiu dar ką nors sužinoti | Kodak | General Hardware Chat | 5 | 9 sausis 2008 10:41 |
| Ar kas nors žino kur rasti ... | merton123 | Networking, Modems & VoIP | 10 | 5 liepa 2007 05:50 |
| Temos įrankiai | |
| |