![]() |
|
| |||
| |||
| Hi there ![]() Halo 1 un 2 gotten boring for me Es gribu atrast dažādus FPS spēle tagad![]() Galvenās lietas, es tāpat kā spēle ir: Online Multiplayer + Game misija (tāpat halo ir) / Vadītāja spējas (piemēram, halo ir) / Nice vid / Un pēdējais, ka es gribētu spēlēt, vismaz 1 vai 2 h taisni un nav garlaicīgi ![]() Mana spēļu datora specs ir: C2D E6750@2.66GHz / 8.800 GTS (320MB) / 2GB PC8500 Ram/160GB sata HDD/600 Watt SLI PSU / Windows XP MCE 32 Bit, un es arī kopiju Vista Ultimate, ka IU nezinu, kas nedaudz ir ![]() Kāds zina par visām spēlēm, ko es vēlētos ![]() Pateicība Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| par multiplayer es būtu ieteicis 2.142 Battlefield 2 kaujas, viņiem nav misijas, taču tāpat multiplayer balstās uz milzīga svari, ļoti labs fps, manuprāt,
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Ya BF2 un BF2142 nav slikti multipayer spēles. Ļoti populāri. Iesaku mēģināt COD4, jūs nevarat izmantot jebkuru vehicals bet tas ir ļoti jautri online spēli. Ļoti populāri. Crysis IMO nav tik laba kā COD4s multiplayer spēle. Bet Crysis ir diezgan labas vienspēlētāja spēli. Tas ir vehicals, ka jūs varat vadīt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeah visas labas spēles tur minētajām Jūs varētu mēģināt
| |||
| |||
| labs punkts, "oranžās kastes" tiks lejā labi!
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| curses ... kāds sita man ar to. Es esmu arī ierosināja orange box. un, ja tas neizdodas kutēšana jūsu iedomātā pilnīgi sieksta kopiju Bioshock ja vēl neesat to izdarījis. neviens multiplayer, bet ļoti ļoti jauks fps.
| |||
| |||
| FPS's Es ieteiktu: Crysis Stalker (Patched to v1.004) Orange Box Bioshock Visiem liels spēles ar stundu izklaides! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis viena atskaņotājs COD4 par BF vairāku, varbūt pat Quake 4?
|
| |||
| |||
| Counter Strike Source laba spēle (iet deathmatch) |
![]() |
|
| Bookmarks |