![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there ![]() Halo 1 i 2 mają zdobyć dla mnie nudne Chcę znaleźć inną grę FPS teraz![]() Głównym Lubię rzeczy w grze to: + A Multiplayer Online Game misji (podobnie jak ma halo) Prowadzenie zdolności (podobnie jak ma halo) / Nice środowiskach / A ostatnio, że będę jak grać przez co najmniej 1 lub 2 godz prosto i nie znudzą ![]() Moja gra komputera specyfikacją są: C2D E6750@2.66GHz / 8800 GTS (320MB) / 2GB PC8500 Ram/160GB SATA HDD/600 Watt SLI PSU / MCE Windows XP 32 bit i również kopię Vista Ultimate jm, że nie wiem co to jest bit ![]() Ktoś wie o wszelkich gier że spodoba ![]() Dzięki Eliasz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dla wieloosobowej chciałbym zalecane bitwy 2 Battlefield 2142, nie mają misji jednak tylko multiplayer opartego na ogromną skale, bardzo dobre fps moim zdaniem
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Ya BF2 i BF2142 nie są złe multipayer gier. Bardzo popularny. Sugeruję próbuje COD4, nie można używać żadnych vehicals, ale jest to bardzo zabawne gry online. Również bardzo popularne. Crysis IMO nie jest tak dobra jak COD4s gry wieloosobowej. Jednak Crysis ma dobry pojedynczy gracz gra. To ma vehicals że można dysku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeah wszystkich dobrych gier wymienionych tam możesz spróbować
| |||
| |||
| dobry punkt do "Orange Box" to idź ładnie!
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| curses ... ktoś mi go pokonać. I would've sugerowano pomarańczowym polu. a jeśli to nie łaskotki your fancy całkowicie karpa egzemplarz Bioshock, jeśli jeszcze nie. nie multiplayer, ale bardzo miły fps.
| |||
| |||
| FPS I zaleca: Crysis Stalker (poprawionych do v1.004) The Orange Box Bioshock Wszystkie gry z wielką godzin rozrywki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis dla pojedynczego gracza COD4 z BF dla wielu, może nawet Quake 4?
|
| |||
| |||
| Counter Strike Source dobrej gry (przejdź do deathmatch) |