![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut ![]() Halo 1 si 2 au devenit plictisitor pentru mine Vreau să găsească un alt FPS joc acum![]() Principalele lucruri Îmi place la un joc sunt: Multiplayer Online + un joc Misiune (Ca aură a) / Driving capabilităţi (ca aură a) / Nisa medii / Si ultima pe care am dori sa va juca timp de cel puţin 1 sau 2 ore înainte şi nu ne-am plictisit ![]() Meu de joc al computerului specs sunt: C2D E6750@2.66GHz / 8800 GTS (320MB) / 2GB PC8500 Ram/160GB sata HDD/600 Watt SLI PSU / Windows XP MCE 32 Bit si am avea, de asemenea, o copie de Vista Ultimate UI că nu ştiu ce mai este ![]() Oricine ştie de orice jocuri care s-ar putea ca ![]() Mulţumesc Ilie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pentru multiplayer i-ar recomanda Battlefield 2 din Battlefield 2142, nu au misiuni cu toate acestea, doar multiplayer bazate pe bareme imens, foarte bun fps în opinia mea
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Ya BF2 şi BF2142 nu sunt rele multipayer jocuri. Foarte populare. Vă sugerez să încerc COD4, nu se poate utiliza orice vehicals dar este un foarte distractiv joc online. De asemenea, foarte populare. Crysis OMI nu este la fel de bun ca COD4s joc multiplayer. Dar Crysis are un singur joc destul de bine jocul. Aceasta nu au vehicals pe care le poate conduce. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, toate bune jocuri enumerate acolo ai putea încerca
| |||
| |||
| bun punct de vedere, "portocaliu rubrica" ar merge în jos frumos!
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| blesteme ... cineva mi-a batut-o. I-am sugerat, de asemenea, ar fi de culoare portocalie cutie. şi în cazul în care nu reuşeşte să-ţi face plăcere de lux complet, hop o copie a BioShock, dacă nu au deja. nu multiplayer, dar un foarte, foarte frumos fps.
| |||
| |||
| FPS lui aş recomanda: Crysis Hărţuire (patch-uri pentru v1.004) Orange Box BioShock Toate jocurile cu mare de ore de distracţie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis pentru singur joc COD4 de BF pentru multi, poate chiar Quake 4?
|
| |||
| |||
| contra grevă sursa joc bun (merge pentru Deathmatch) |
![]() |
|
| Marcaje |