![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj ![]() Halo 1 a 2 sa dostali nudné pre mňa Chcem nájsť iný FPS hru hned![]() Medzi hlavné veci, mám rád v hre sú: Online Multiplayer + Hra misie (ako halo má) / Vodičské schopností (ako je halo) / Nice prostredia / A posledné, že som sa chcel hrať aspoň 1 alebo 2 hod rovno a nie dostať nenudí ![]() Môj herný počítač špecifikácie sú nasledujúce: C2d E6750@2.66GHz / 8800 GTS (320MB) / 2 GB PC8500 Ram/160GB SATA HDD/600 Watt SLI PSU / Windows XP MCE 32 bit a som tiež kópiu Vista Ultimate, že IU neviete co je to bit ![]() Vie niekto, o všetkých hier, ktoré by som rád ![]() Vďaka Eliáš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pre multiplayer bych odporučil bojisko 2 z bojiska 2142, nemajú misií však len multiplayer založený na obrovskej váhy, veľmi dobrý fps podľa môjho názoru
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Ya BF2 a BF2142 nie sú zlé multipayer hry. Veľmi populárne. Skúste CoD4, nemôžete používať žiadne vehicals, ale je to veľmi zábavné online hry. Tiež veľmi populárne. Crysis IMO nie je tak dobré, ako COD4s multiplayer hry. Ale Crysis má docela dobrú hru jedného hráča. To má vehicals ktoré môžete riadiť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo všetky dobré hry uvedené môžete skúsiť
| |||
| |||
| dobrý bod, 'oranžovej krabici' by ísť pekne!
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| curses ... niekto ma na to. Já bych si tiež navrhol oranžovom rámčeku. a ak je, že nedokáže uspokojiť vaše vymyslené úplne, zádrhel kópiu BioShock ak ste tak už neurobili. žiadny multiplayer, ale veľmi pekné fps.
| |||
| |||
| FPS to bych odporučiť: Crysis Stalker (patched to v1.004) V Orange Box BioShock Všetky skvelej hry s hodín zábavy! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis pre jednotlivé hráčov CoD4 na BF viac, možno aj Quake 4?
|
| |||
| |||
| Counter Strike zdrojom dobrej hry (go pre Deathmatch) |