![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хи тхере
![]() Хало 1 и 2 имају стечен досадна за мене Ја желим пронаћи неку другу игру сада ФПС![]() Главни волим ствари у игри су: Онлине + Мултиплаыер игре Мисија (као ореол има) / возачке способности (као ореол има) / Нице окрул̌ења / А последња да ћу желели играти за најмање 1 или 2 хрс равно и не добијете досадно ![]() Мој гаминг рачунара наочаре су: Ц2Д Е6750@2.66ГХз / 8800 ГТС (320МБ) / 2ГБ ПЦ8500 Рам/160ГБ САТА ХДД/600 Уатт псу сли / Уиндоус КСП МЦЕ 32 битни и ЈА исто тако да има копију Виста Ултимате ИУ да не знате шта је битна ![]() Било ко кноткле од било какве игре које сам као што би могло ![]() Хвала Илија
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
за Мултиплаыер бих препоручила бојиа̨ту 2 од бојишту 2142, они немају мисијама међутим, само на основу Мултиплаыер огромне размере, јако добар ФПС по мом мишљењу
|
|
|
|||
|
|||
|
Ыа БФ2 и БФ2142 нису лоши мултипаыер играма. Врло популаран. Предлажем да испробате тамо ЦОД4, не можете да користите било који вехицалс но она је врло забавна игра онлине. Такође врло популаран. Црысис ИМО није тако добро као ЦОД4с Мултиплаыер игре. Али Црысис има прилично добар сингле плаыер игре. Она има вехицалс да можете возити.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ыеах свих добрих игара на листи налази могли пробати
|
|||
|
|||
|
добар тренутку, 'наранџаста кутија' ће ићи доле лепо!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
проклетства ... да ме неко тукао га. Хтела сам такође сугерисао наранџасто квадратић. а ако то не успе заголицати ваш фанцы потпуно, заплести копију биосхоцк, ако то већ нисте урадили. нема Мултиплаыер, али врло врло лепо фпс.
|
|||
|
|||
|
ФПС-а ја бих препоручио:
Црысис Сталкер (патцхед до в1.004) Тхе Оранге Бокс Биосхоцк Све велике игре са сатима забаве! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Црысис за сингле плаыер
ЦОД4 за БФ за мулти, можда чак и Куаке 4?
|
|
|
|||
|
|||
|
цоунтер штрајк извор добра игра (иди за деатхматцх)
|