![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba ![]() Halo 1 ve 2 kazanılmış bana sıkıcı olması Ben farklı bir FPS oyunu bulmak için şimdi istiyorum![]() Bir oyun gibi temel şey vardır: Online Multiplayer + A Oyunu Misyonu (Halo vardır) gibi / Sürüş yetenekleri Halo (gibi vardır) / Güzel ortamlar / Ve sonuncusu ben en az 1 veya 2 saat oynamak ister düz olacak ve bıkmak değil ![]() Benim oyun bilgisayarın özellikleri şunlardır: C2D E6750@2.66GHz / 8800 GTS (320MB) / 2GB PC8500 Ram/160GB SATA HDD/600 Watt SLI PSU / Windows XP MCE 32 Bit ve ayrıca Vista'nın IU o ne Bit bilmiyorum mükemmel bir kopyasına sahip ![]() Kimse herhangi bir oyun ben gibi olabilir bu bilgileri ![]() Teşekkürler Baris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| çok i Battlefield 2142 ve Battlefield 2 tavsiye ediyorum, onlar ancak, benim görüşüme göre çok iyi bir kare / sn büyük ölçekler dayalı sadece çok hayır misyonlar var
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Ya BF2 ve BF2142 kötü multipayer oyun değildir. Çok popüler. Ben, herhangi bir vehicals kullanamazsınız COD4 çalışıyor öneririz ama çok eğlenceli çevrimiçi oyun. Ayrıca çok popüler. Crysis IMO olarak COD4s çok oyun olarak iyi değil. Ama Crysis çok iyi bir tek oyuncu oyunu vardır. Size yönlendirebilir vehicals var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bütün iyi oyunlar işte deneyebilirsiniz listelenen evet
| |||
| |||
| iyi için 'turuncu kutu' güzel yere gider!
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| küfür ... biri de beni yendi. Ben de turuncu kutusunu önerilen sonra olur. ve eğer tamamen fantezi gıdıklanmak vermezse, Bioshock bir engele bir kopyasını Eğer zaten var. hayır çok, ama çok çok güzel bir kare / sn.
| |||
| |||
| FPS Ben tavsiye ediyoruz's: Crysis Stalker (v1.004 için) yamalı The Orange Box Bioshock Eğlence saat Tüm büyük oyun! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis tek bir oyuncu için Çok BF ve COD4, hatta belki de Quake 4?
|
| |||
| |||
| Counter Strike kaynak iyi oyun (the Deathmatch için) git |