![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там ![]() Halo 1 і 2 отримали нудний для мене Я хочу знайти іншу гру FPS зараз![]() Основні речі, які я, як у грі: Online Multiplayer Game + місії (як гало має) / Водійське можливості (як гало має) / Nice середовища / І останнє, що я буду грати як мінімум на 1 або 2 часа прямої і не набридає ![]() Специфікації Мій ігрового комп'ютера є: C2D E6750@2.66GHz / 8800 GTS (320MB) / 2GB PC8500 RAM/160GB SATA HDD/600 Watt SLI PSU / Windows XP MCE 32 Bit, і я також мати копію Vista Ultimate МО, що не знаю, що це розрядні ![]() Хто-небудь знає будь-ігор, які я б хотів ![]() Спасибо Ілля |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| для мультиплеєра я б рекомендував Battlefield 2 на полі бою 2142, вони не мають місії однак, тільки на основі розрахованої на багато користувачів величезні масштаби, дуже гарний кадр, на мій погляд
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Я. BF 2 і BF2142 не погана гра multipayer. Дуже популярні. Я намагався запропонувати CoD4, ви не можете використовувати будь-який vehicals але це та гра, онлайн розваги. Також дуже популярні. Crysis ІМО не так добре, як COD4s розрахованої на багато користувачів ігри. Але Crysis досить хороша гра одного гравця. У нього є vehicals, що ви можете водити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та всі гарні ігри перераховані в ньому ви могли б спробувати
Але як про "Orange Box" ви отримаєте, Half Life 2 Half Life 2 Episode 1 і 2 Портал велика гра-головоломка і Team Fortress 2 розрахована на багато користувачів онлайн гра Thats Brill Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Хороше запитання, 'Orange Box "піде вниз красиво!
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| прокляття ... хтось побив мене до нього. Я б запропонував також Orange Box. і якщо щось не може полоскотати ваші фантазії повністю ДОДАТИ копій BioShock, якщо ви ще не зробили. немає мультиплеєра, але дуже-дуже приємно FPS.
| |||
| |||
| FPS, я б рекомендував: Crysis Stalker (виправлено v1.004) The Orange Box Bioshock Все більше ігор з годинник задоволення! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis для одного гравця COD4 БФ для багатьох, можливо, навіть Quake 4?
|
| |||
| |||
| Лічильник джерело страйку гарна гра (перехід на Deathmatch) |