![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Купих си R4 карта за моята DS аз вече имам 2, които получих от приятел за децата, но аз купих си и сега не мога да изглежда, за да го н работи Има ли някой знае какво може да се прави на лошо DS Просто има? с меню под него. ![]() Благодарности Angela |
|
| |||
| |||
| Хей е Добре е R4 чип ли вече кодирани и каза да се работи? Ако е така, тогава трябва да се работи добре в зависимост от yhe чип ли за конзолата, ако той е правилният за вашия DS. Ако не му кодирани или настройка, ще трябва да го направиш своя самостоятелна Ill потърся ръководство за създаване на R4 чип и ако Im успешна болни след това тук. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте тази карта на R4 подкрепя Moonshell и други homebrew игри и се очертава като може би най видео игра пиратството инструмент Ще се използва за зареждане и игра DS игри от интернет, вместо да купуват лиценза версии?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ако това е случаят Този ние не можем да Ви помогнем да всяко допълнително. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
articule относно пиратството R4 карта http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| YH почервенявам, бих казала му умъртвяване на търговските ръцете на DS му като почти 2 от 5 собственици на DS имат R4 чип. |