![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem Koupil jsem kartu R4 na můj ds už mám 2, který jsem dostal od kamaráda pro děti, ale já koupil vlastní a nyní Nedaří se mi dostat až n běží Ví někdo, co bych mohl dělat špatně se právě ds má? s menu pod ní. ![]() Díky Angela |
|
| |||
| |||
| Ahoj ang, No bylo R4 čip máš již zakódované a řekl pracovat? Pokud ano, pak by měl být v pořádku v závislosti na yhe čip máš na konzoli, pokud je ten správný pro váš DS. Pokud není kódované nebo jeho nastavení budete muset udělat váš vlastní Ill pokusit najít návod k nastavení R4 čip a pokud im úspěšné špatného post zde. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj touto kartou se r4 podporuje Moonshell a ostatní domácí pivo her a který se rýsuje jako snad konečným videohry pirátství nástroje Chystáš se používají pro stahování a přehrávání ds her z internetu namísto nákupu licence verze?
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| V tomto případě Ang nemůžeme vám pomoci dalšího. |
|
| |||
| |||
| Schválené articule o pirátství r4 karty http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| YH červenat, řekl bych, jeho zabití obchod vynese na DS své, jako téměř 2 z 5 vlastníků a DS mít R4 čipu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| SD karty / čtečky | haysey9 | Drives & Removable Media | 5 | 25. března 2008 17:05 |
| Nejlepší AGP karty | SamerKrazer | Graphics Cards & Monitory | 1 | 8. února 2008 04:55 |
| PCI x16 motherboardy a 2,0 GFX karty | nibz | Obecné Hardware Chat | 2 | 28. prosince 2007 11:08 |
| Grafické karty: Prosím pomoc! | Souzo | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. prosince 2007 04:43 |
| 2 různé grafické karty | Lysardman | Graphics Cards & Monitory | 3 | 13. listopadu 2007 09:32 |
| Thread Nástroje | |
| |