μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Βοήθεια με R4 Κάρτες για DS

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Ιουν 2009, 11:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια με R4 Κάρτες για DS

Hi all

Αγόρασα ένα R4 κάρτα μου για ds έχω ήδη 2 το οποίο πήρα από έναν φίλο για τα παιδιά, αλλά έχω αγοράσει το δικό μου και τώρα δεν μπορώ να φαίνεται να ιδρυθεί n λειτουργίας

Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να κάνει λάθος το ds μόνο έχει ένα; σύμφωνα με το μενού αυτό.

Ευχαριστώ
Angela
Old 27 Ιουν 2009, 18:12
Ομάδα Δωρητών

Ει Ang, λοιπόν ήταν η R4 πλινθίο έχεις ήδη πει να κωδικοποιούνται και να εργάζονται; αν ναι τότε θα πρέπει να εργάζονται πρόστιμο ανάλογα με yhe έχεις chip για την κονσόλα και αν είναι το σωστό για σας DS. Εάν δεν έχουν κωδικοποιηθεί ή την εγκατάσταση θα πρέπει να κάνουμε τον εαυτό σας Κακομεταχείριση και προσπαθήστε να βρείτε έναν οδηγό για τη σύσταση της R4 πλινθίο im επιτυχής και αν η κακή θέση εδώ.
Old 28η Ιουν. 2009, 03:53
Ομάδα Δωρητών

Γεια αυτό το R4 κάρτα υποστηρίζει την Moonshell και άλλα homebrew παιχνίδια και αναδείχθηκε ως ο τελικός ίσως video game πειρατείας εργαλείο
Θα πρέπει να το χρησιμοποιεί για να "κατεβάσετε" και να παίζουν παιχνίδια ds από το διαδίκτυο, αντί να αγοράζουν την άδεια χρήσης εκδόσεις;

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 28η Ιουν. 2009, 03:56
Ομάδα Δωρητών

Σε αυτή την περίπτωση Ανγκ δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.
Old 28η Ιουν. 2009, 04:13
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mrberty View Post
Σε αυτή την περίπτωση Ανγκ δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.
Εγκεκριμένο
articule σχετικά με την πειρατεία R4 κάρτα http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.
Old 28η Ιουν. 2009, 04:17
Ομάδα Δωρητών

YH ερυθριώ, θα ήθελα να πω τη θανάτωση των εμπορικών χέρια προβλέπεται για το DS όπως σχεδόν τα 2 από τα 5 ιδιοκτήτες του DS έχουν R4 τσιπ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Κάρτες SD / αναγνώστες haysey9 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 25 Μαρ 2008 17:05
Best AGP κάρτες SamerKrazer Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 8η Φεβ 2008 04:55
X16 PCI Μητρικές και 2.0 gfx κάρτες nibz Γενική Συζήτηση Hardware 2 28 Δεκ. 2007 11:08
Κάρτες Γραφικών: Παρακαλώ βοηθήστε! Souzo Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 23 Δεκ. 2007 04:43
2 διαφορετικές κάρτες γραφικών Lysardman Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 13 Νοε 2007 09:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.