![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all Αγόρασα ένα R4 κάρτα μου για ds έχω ήδη 2 το οποίο πήρα από έναν φίλο για τα παιδιά, αλλά έχω αγοράσει το δικό μου και τώρα δεν μπορώ να φαίνεται να ιδρυθεί n λειτουργίας Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να κάνει λάθος το ds μόνο έχει ένα; σύμφωνα με το μενού αυτό. ![]() Ευχαριστώ Angela |
|
| |||
| |||
| Ει Ang, λοιπόν ήταν η R4 πλινθίο έχεις ήδη πει να κωδικοποιούνται και να εργάζονται; αν ναι τότε θα πρέπει να εργάζονται πρόστιμο ανάλογα με yhe έχεις chip για την κονσόλα και αν είναι το σωστό για σας DS. Εάν δεν έχουν κωδικοποιηθεί ή την εγκατάσταση θα πρέπει να κάνουμε τον εαυτό σας Κακομεταχείριση και προσπαθήστε να βρείτε έναν οδηγό για τη σύσταση της R4 πλινθίο im επιτυχής και αν η κακή θέση εδώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια αυτό το R4 κάρτα υποστηρίζει την Moonshell και άλλα homebrew παιχνίδια και αναδείχθηκε ως ο τελικός ίσως video game πειρατείας εργαλείο Θα πρέπει να το χρησιμοποιεί για να "κατεβάσετε" και να παίζουν παιχνίδια ds από το διαδίκτυο, αντί να αγοράζουν την άδεια χρήσης εκδόσεις;
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Σε αυτή την περίπτωση Ανγκ δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
articule σχετικά με την πειρατεία R4 κάρτα http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| YH ερυθριώ, θα ήθελα να πω τη θανάτωση των εμπορικών χέρια προβλέπεται για το DS όπως σχεδόν τα 2 από τα 5 ιδιοκτήτες του DS έχουν R4 τσιπ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάρτες SD / αναγνώστες | haysey9 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 25 Μαρ 2008 17:05 |
| Best AGP κάρτες | SamerKrazer | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 8η Φεβ 2008 04:55 |
| X16 PCI Μητρικές και 2.0 gfx κάρτες | nibz | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 28 Δεκ. 2007 11:08 |
| Κάρτες Γραφικών: Παρακαλώ βοηθήστε! | Souzo | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 23 Δεκ. 2007 04:43 |
| 2 διαφορετικές κάρτες γραφικών | Lysardman | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 13 Νοε 2007 09:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |