manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Pomoć s R4 karte za DS

Reply

Thread Tools
Old 27. lipnja 2009, 11:52
Novi član grupe

Default Pomoć s R4 karte za DS

Pozdrav svima

Ja kupio R4 karticu za moj DS, već imam 2 koja sam dobio od prijatelja za djecu, ali sam kupio svoju i sad ne mogu, čini se da ga se izvodi n

Se bilo tko znati što sam mogao biti događaj izvrnut DS samo ima? s izbornika pod njega.

Hvala
Angela
Old 27. lipnja 2009, 18:12
Donatorska Grupa

ANG Hej, dobro je R4 čip imaš već kodiran i rekao da se radi? ako je tako onda bi trebao biti u redu, ovisno o radnim yhe chip imaš za konzolu ako je ispravan za svoju DS. Ako ne njegova kodirano setup ili ćete morati učiniti vaš self lošem pokušati naći vodič za postavljanje na R4 čip, a ako im uspješan bolestan post ovdje.
Old 28. lipnja 2009, 03:53
Donatorska Grupa

Hi ovu karticu u r4 podržava Moonshell i drugih homebrew igre i možda je nastao kao krajnji video igre piratstva alat
Da li će biti koristeći Internet za skidanje i igranje igara ds s Interneta umjesto kupovanja licence verzije?

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 28. lipnja 2009, 03:56
Donatorska Grupa

Ako je to slučaj Ang ne možemo vam pomoći u bilo koje dalje.
Old 28. lipnja 2009, 04:13
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by mrberty View Post
Ako je to slučaj Ang ne možemo vam pomoći u bilo koje dalje.
Dogovoreno
articule na piratstva r4 kartice http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.
Old 28. lipnja 2009, 04:17
Donatorska Grupa

yh porumeneti, rekao bih svojim ubijanjem trgovinu ruke dolje na svojoj DS kao gotovo 2 od 5 vlasnike DS-a imaju R4 čip.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
SD kartice i čitači haysey9 Drives & Izmjenjivi mediji 5 25. ožujak 2008 17:05
Najbolja AGP kartice SamerKrazer Graphics Cards & Monitors 1 8. veljača 2008 04:55
PCI x16 matičnim pločama i 2.0 gfx karticama nibz General Hardware Chat 2 28. prosinac 2007 11:08
Graphics Cards: Please help! Souzo Graphics Cards & Monitors 1 23. prosinac 2007 04:43
2 različita grafička kartica Lysardman Graphics Cards & Monitors 3 13. studeni 2007 09:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.