![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima Ja kupio R4 karticu za moj DS, već imam 2 koja sam dobio od prijatelja za djecu, ali sam kupio svoju i sad ne mogu, čini se da ga se izvodi n Se bilo tko znati što sam mogao biti događaj izvrnut DS samo ima? s izbornika pod njega. ![]() Hvala Angela |
|
| |||
| |||
| ANG Hej, dobro je R4 čip imaš već kodiran i rekao da se radi? ako je tako onda bi trebao biti u redu, ovisno o radnim yhe chip imaš za konzolu ako je ispravan za svoju DS. Ako ne njegova kodirano setup ili ćete morati učiniti vaš self lošem pokušati naći vodič za postavljanje na R4 čip, a ako im uspješan bolestan post ovdje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi ovu karticu u r4 podržava Moonshell i drugih homebrew igre i možda je nastao kao krajnji video igre piratstva alat Da li će biti koristeći Internet za skidanje i igranje igara ds s Interneta umjesto kupovanja licence verzije?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ako je to slučaj Ang ne možemo vam pomoći u bilo koje dalje. |
|
| |||
| |||
| Dogovoreno articule na piratstva r4 kartice http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| yh porumeneti, rekao bih svojim ubijanjem trgovinu ruke dolje na svojoj DS kao gotovo 2 od 5 vlasnike DS-a imaju R4 čip. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| SD kartice i čitači | haysey9 | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 25. ožujak 2008 17:05 |
| Najbolja AGP kartice | SamerKrazer | Graphics Cards & Monitors | 1 | 8. veljača 2008 04:55 |
| PCI x16 matičnim pločama i 2.0 gfx karticama | nibz | General Hardware Chat | 2 | 28. prosinac 2007 11:08 |
| Graphics Cards: Please help! | Souzo | Graphics Cards & Monitors | 1 | 23. prosinac 2007 04:43 |
| 2 različita grafička kartica | Lysardman | Graphics Cards & Monitors | 3 | 13. studeni 2007 09:32 |
| Thread Tools | |
| |