![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all Vettem egy R4 kártya az én ds már van 2, amelyek Van egy barátom, de a gyerekeknek vettem magam és most nem úgy tűnik, hogy ki n futó Tudja valaki, mit is csinál rosszul a DS-t csak az? A menü alatt. ![]() Köszönöm Angela |
|
| |||
| |||
| Hé ang, jó volt az R4 chip már van kódolva, és azt mondta, hogy működik? Ha igen, akkor meg kell dolgozik finom függően yhe chip van a konzol, ha a megfelelő az Ön DS. Ha a nem kódolt, vagy setup kell majd csinálni a saját Ill próbálja megtalálni útmutató létrehozása az R4 chip és ha sikeres im ill post it here. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi ezt a kártyát az R4 támogatja a Moonshell és más homebrew játékokat, és mint kiderült, talán a végső videojáték kalózkodás eszköz Fogsz használni, hogy a letöltés és játszani ds játékokat az internet helyett a felvásárlást a licenc változatok?
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ha ez a helyzet Ang nem tudunk segíteni tovább. |
|
| |||
| |||
| Agreed articule a kalózkodás r4 kártya http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| YH elpirul, azt mondanám, hogy a kereskedelmi elejtésre kezet le a DS-t, mint a közel 2-5-tulajdonosok egy DS egy R4 chip. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| SD kártyák / olvasók | haysey9 | Drives & Removable Media | 5 | 25. március 2008 17:05 |
| Legjobb AGP kártyák | SamerKrazer | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 8. február 2008 04:55 |
| PCI x16 alaplap és 2,0 gfx kártyák | nibz | Általános fémáru Chat | 2 | 28. december 2007 11:08 |
| Grafikus kártya: Kérlek segíts! | Souzo | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 23. december 2007 04:43 |
| 2 különböző grafikus kártyák | Lysardman | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 13. november 2007 09:32 |
| Téma eszközök | |
| |