![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם קניתי את הכרטיס שלי R4 DS יש לי כבר 2 שבו יש לי חבר מ לילדים אבל קניתי שלי ועכשיו אני לא מצליחים להשיג אותו מפעיל N מישהו יודע מה אני יכול לעשות את הלא נכון DS פשוט יש? עם תחת תפריט זה. ![]() תודה אנג 'לה |
|
| |||
| |||
| היי ang, ובכן היה R4 שבבים יש לך כבר קוד ואמר להיות עובד? אם כן אז זה צריך להיות בסדר לעבוד בהתאם yhe שבבים יש לך עבור קונסולת אם היא נכונה אחת עבור DS. אם זה לא קוד או תוכנית ההתקנה תצטרך לעשות את זה את עצמי חולה לנסות למצוא מדריך להגדרת R4 את הצ 'יפ ואם IM מוצלח חולה לכתוב את זה כאן. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי r4 את הכרטיס תומך Moonshell ועוד homebrew משחקים emerged כפי שאולי יש את המשחק האולטימטיבית וידאו כלי פירטיות האם אתה מתכוון להשתמש בו עבור הורדת משחקים ו DS משחקים מהאינטרנט במקום לקנות את הגרסאות הרישיון?
|
| |||
| |||
| אם זה המקרה ang לא נוכל לעזור לך יותר. |
|
| |||
| |||
| מוסכם articule על פירטיות r4 כרטיס http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| yh להסמיק, אני אומר את הרג את המסחר הידיים למטה על DS שלה כמו כמעט 2 מתוך 5 הבעלים של DS יש R4 שבב. |