mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Pagalba R4 kortelės DS

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 27, 2009, 11:52
Naujas Narys

Default Pagalba R4 kortelės DS

Hi all

Aš nusipirkau R4 kortelę mano DS Aš jau turiu 2, aš iš už vaikų draugas, bet aš nusipirkau savo, ir dabar man atrodo, negalime Get It Up N rodyti

Does anyone know what I could be doing wrong ds tik turi? su meniu pagal jį.

Ačiū
Angela
Old Birželis 27, 2009, 18:12
Donorų grupės

Ei Ang Gerai buvo R4 lustas turite jau koduojami ir pasakė, kad jis veikia? jei taip, tuomet tai turėtų būti darbo bauda, priklausomai nuo lusto yhe turite už pulto, jei jis yra teisingas savo DS. Jei jo nėra koduojami ar sąrankos, turėsite padaryti save ligoniams ir pabandyti surasti vadovas konfigūravimą R4 luste ir jeigu jiems sėkmingai blogai post it here.
Old Birželis 28, 2009, 03:53
Donorų grupės

Hi šią kortelę R4 remia Moonshell ir kitų Homebrew žaidimus ir tapo bene svarbiausias žaidimų piratavimu priemonė
Ar jūs ketinate būti panaudoti ją parsisiųsti ir žaisti žaidimus iš DS, o ne pirkti licencijos versijos internete?

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Birželis 28, 2009, 03:56
Donorų grupės

Jei tai yra tuo atveju, Ang mes niekuo negalime jums padėti toliau.
Old Birželis 28, 2009, 04:13
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by mrberty View Post
Jei tai yra tuo atveju, Ang mes niekuo negalime jums padėti toliau.
Suderintas
articulé dėl piratavimo R4 kortelė http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
Old Birželis 28, 2009, 04:17
Donorų grupės

YH paraudonuoti, sakyčiau žmogžudystė prekybos rankas žemyn DS jo kaip beveik 2 out of 5 savininkai DS turi R4 lustą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
SD kortelių skaitytuvų haysey9 Drives & Removable Media 5 Kovas 25, 2008 17:05
Geriausia AGP kortelės SamerKrazer Graphics Cards & Monitoriai 1 8 vasaris 2008 04:55
PCI x16 Portatiles ir 2,0 GFX kortelės nibz General Hardware Chat 2 28 gruodis 2007 11:08
Graphics Card: Please help! Souzo Graphics Cards & Monitoriai 1 23 gruodis 2007 04:43
2 skirtingos korteles, Lysardman Graphics Cards & Monitoriai 3 Lapkritis 13, 2007 09:32
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.