![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all Aš nusipirkau R4 kortelę mano DS Aš jau turiu 2, aš iš už vaikų draugas, bet aš nusipirkau savo, ir dabar man atrodo, negalime Get It Up N rodyti Does anyone know what I could be doing wrong ds tik turi? su meniu pagal jį. ![]() Ačiū Angela |
|
| |||
| |||
| Ei Ang Gerai buvo R4 lustas turite jau koduojami ir pasakė, kad jis veikia? jei taip, tuomet tai turėtų būti darbo bauda, priklausomai nuo lusto yhe turite už pulto, jei jis yra teisingas savo DS. Jei jo nėra koduojami ar sąrankos, turėsite padaryti save ligoniams ir pabandyti surasti vadovas konfigūravimą R4 luste ir jeigu jiems sėkmingai blogai post it here. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi šią kortelę R4 remia Moonshell ir kitų Homebrew žaidimus ir tapo bene svarbiausias žaidimų piratavimu priemonė Ar jūs ketinate būti panaudoti ją parsisiųsti ir žaisti žaidimus iš DS, o ne pirkti licencijos versijos internete?
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Jei tai yra tuo atveju, Ang mes niekuo negalime jums padėti toliau. |
|
| |||
| |||
| Citata:
articulé dėl piratavimo R4 kortelė http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| YH paraudonuoti, sakyčiau žmogžudystė prekybos rankas žemyn DS jo kaip beveik 2 out of 5 savininkai DS turi R4 lustą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| SD kortelių skaitytuvų | haysey9 | Drives & Removable Media | 5 | Kovas 25, 2008 17:05 |
| Geriausia AGP kortelės | SamerKrazer | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 8 vasaris 2008 04:55 |
| PCI x16 Portatiles ir 2,0 GFX kortelės | nibz | General Hardware Chat | 2 | 28 gruodis 2007 11:08 |
| Graphics Card: Please help! | Souzo | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 23 gruodis 2007 04:43 |
| 2 skirtingos korteles, | Lysardman | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 13, 2007 09:32 |
| Temos įrankiai | |
| |