mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Palīdzība ar R4 kartes DS

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 27, 2009, 11:52
New Member Group

Default Palīdzība ar R4 kartes DS

Hi all

Es nopirku R4 karte manu ds man jau ir 2 ko es saņēmu no draugu bērniem, bet es nopirku savu, un tagad es, iespējams, nevarēsim to get it up n darboties

Vai kāds zina, ko es varētu darīt nepareizi ds vien ir? ar izvēlni saskaņā ar to.

Pateicība
Angela
Old Jūnijs 27, 2009, 18:12
Donors Group

Hey ang, arī tika R4 mikroshēmas jums jau ir piešķirti kodi un tās varētu būt arī darba? ja tā, tad tā ir darba naudas sodu atkarībā no yhe chip jums par konsoli, ja tas ir pareizais jūsu DS. Ja tā nav kodēti vai uzstādīšanas jums to izdarīt sev Ill mēģināt atrast rokasgrāmatu izveidei R4 mikroshēmas, un, ja im veiksmīgs slikti post it here.
Old Jūnijs 28, 2009, 03:53
Donors Group

Hi šī karte r4 atbalsta Moonshell un citu homebrew spēles un ir kļuvusi par varbūt gala video spēli pirātisma rīks
Vai Jūs izmantojat to lejupielādēt un spēlēt ds spēles no interneta, nevis pērk licences versiju?

Dators, kad sita mani šahs
Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing.

Mana sistēma: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI DELUXE
RAM Operatīvā atmiņa:
2gb Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (s):
8800gts o / c
Sound Card:
radošs SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x sony dvd ram drive 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler psu
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
22in widescreen
Operating System (s):
xp pro
Old Jūnijs 28, 2009, 03:56
Donors Group

Ja tas tā ir gadījumā Ang mēs nevaram jums palīdzēt jebkurā tālāk.
Old Jūnijs 28, 2009, 04:13
Donors Group

Quote:
Originally Posted by mrberty View Post
Ja tas tā ir gadījumā Ang mēs nevaram jums palīdzēt jebkurā tālāk.
Saskaņotais
articule par pirātismu r4 karte http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece

Dators, kad sita mani šahs
Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing.
Old Jūnijs 28, 2009, 04:17
Donors Group

YH nosarkt, es teiktu tā nogalināšana tirdzniecība roku uz leju DS tā kā gandrīz 2 out of 5 īpašnieki DS ir R4 mikroshēmā.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.