![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all Es nopirku R4 karte manu ds man jau ir 2 ko es saņēmu no draugu bērniem, bet es nopirku savu, un tagad es, iespējams, nevarēsim to get it up n darboties Vai kāds zina, ko es varētu darīt nepareizi ds vien ir? ar izvēlni saskaņā ar to. ![]() Pateicība Angela |
|
| |||
| |||
| Hey ang, arī tika R4 mikroshēmas jums jau ir piešķirti kodi un tās varētu būt arī darba? ja tā, tad tā ir darba naudas sodu atkarībā no yhe chip jums par konsoli, ja tas ir pareizais jūsu DS. Ja tā nav kodēti vai uzstādīšanas jums to izdarīt sev Ill mēģināt atrast rokasgrāmatu izveidei R4 mikroshēmas, un, ja im veiksmīgs slikti post it here. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi šī karte r4 atbalsta Moonshell un citu homebrew spēles un ir kļuvusi par varbūt gala video spēli pirātisma rīks Vai Jūs izmantojat to lejupielādēt un spēlēt ds spēles no interneta, nevis pērk licences versiju?
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ja tas tā ir gadījumā Ang mēs nevaram jums palīdzēt jebkurā tālāk. |
|
| |||
| |||
| Quote:
articule par pirātismu r4 karte http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| YH nosarkt, es teiktu tā nogalināšana tirdzniecība roku uz leju DS tā kā gandrīz 2 out of 5 īpašnieki DS ir R4 mikroshēmā. |