![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all Kupiłem dla mojej karty R4 DS Mam już 2, które dostałem od znajomego dla dzieci, ale ja kupiłem własne i teraz nie mogę się wydawać się to uruchomiony n Czy ktoś wie, co robi i może być źle DS tylko ma? z menu na jego podstawie. ![]() Dzięki Angela |
|
| |||
| |||
| Hej ang, Dobrze było R4 chip masz już kodowane i rzekł do pracy? jeśli tak, to powinno być dobrze pracuje w zależności od yhe chip masz na konsoli, gdy jest on właściwy dla DS. Jeśli jej nie kodowane lub instalacji będziesz musiał to zrobić siebie Złe spróbować znaleźć przewodnik utworzenia R4 chipie i jeśli im udanej chorych po to tutaj. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć tej karty w r4 popiera Moonshell i innych Homebrew gry i pojawiły się nawet ostateczny gry wideo piractwa narzędzia Czy będzie go do pobierania i odtwarzania ds gier z internetu, zamiast zakupu licencji wersje?
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| W takim przypadku Ang nie możemy pomóc Ci dalszych. |
|
| |||
| |||
| Uzgodniony articule na piractwo r4 karty http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| yh zaczerwienić, chciałbym powiedzieć jej zabicia handlu rękami w dół na DS jak jej prawie 2 na 5 właścicieli z DS mieć chip R4. |
![]() |
|