![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor Am cumparat o carte pentru R4 mea ds am deja 2, care am primit de la un prieten pentru copii, dar l-am cumpărat propriul meu, iar acum se pare că nu pot să-l până n execută Stie cineva ce-am putut face a greşit doar DS are o? cu meniul de sub ea. ![]() Mulţumesc Angela |
|
| |||
| |||
| Hei ang, Ei bine a fost R4 chip ai deja codificate şi a spus să fie de lucru? dacă este aşa, atunci acesta ar trebui să funcţioneze bine în funcţie de yhe chip ai pentru consolă dacă acesta este cel corect pentru DS. Dacă ei nu codificate sau de instalare, va trebui să o facă auto Bolnav dvs. şi să încercaţi să găsiţi un ghid de înfiinţare a R4 chip şi, dacă este bolnav im de succes post-o aici. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max această carte de la R4 sprijină Moonshell şi alte jocuri homebrew şi a apărut ca, probabil, în final joc video piraterie instrument Ai de gând să fie utilizând-o pentru a descărca şi joc ds jocuri de pe internet, în loc de cumpărare de licenţă versiuni?
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Dacă acesta este şi cazul ANG nu putem ajuta cu ceva mai departe. |
|
| |||
| |||
| Citat:
articule pe piraterie R4 carte http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| yh înroşi, aş spune că sa ucidere a comerţului mâinile jos de pe DS sale ca aproape 2 din 5 proprietarilor de o R4 DS avea un chip. |
![]() |
|
| Marcaje |