![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým Kúpil som kartu R4 na môj ds už mám 2, ktorý som dostal od kamaráta pre deti, ale já kúpil vlastné a teraz Nedarí sa mi dostať až n beží Vie niekto, čo by som mohol robiť zle sa práve ds má? s menu pod ňou. ![]() Vďaka Angela |
|
| |||
| |||
| Ahoj ang, No bolo R4 čip máš už zakódovaného a povedal pracovať? Ak áno, potom by mal byť v poriadku v závislosti na yhe čip máš na konzole, ak je ten správny pre váš DS. Ak nie je kódované alebo jeho nastavenia budete musieť urobiť váš vlastný Ill pokúsiť nájsť návod na nastavenie R4 čip a ak im úspešné zlého post tu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj touto kartou sa r4 podporuje Moonshell a ostatné domáce pivo hier a ktorý sa rysuje ako snad konečným videohry pirátstva nástroje Chystáš sa používajú pre sťahovanie a prehrávanie ds hier z internetu namiesto nákupu licencie verzia?
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| V tomto prípade Ang nemôžeme vám pomôcť ďalšieho. |
|
| |||
| |||
| Schválené articulo o pirátstvo r4 karty http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| YH červena, povedal by som, jeho zabitie obchod vynesie na DS svoje, ako takmer 2 z 5 vlastníkov a DS mať R4 čipu. |