мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Помоћ са Р4 карте за ДС

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. јуни 2009, 11:52
Нови члан групе

Default Помоћ са Р4 карте за ДС

Поздрав свима

Ја купио Р4 картицу за мој ДС, већ имам 2 која сам добио од пријатеља за децу, али сам купио своју и сад не могу, чини се да га се изводи н

Се било ко кноткле шта сам могао бити догађај неправда ДС само има? са менија под њега.

Хвала
Ангела
Old 27. јуни 2009, 18:12
Донаторска Група

Анг Хеј, добро је Р4 чип имаш већ кодиран и рекао да се ради? ако је тако онда би требао бити у реду, у зависности о радним ыхе цхип имаш за конзолу ако је исправан за своју ДС. Ако не његова кодирани сетуп или ћете морати да урадите ваш селф лошем покушати наћи водич за постављање на Р4 чип, а ако им успешан болестан пост овде.
Old 28. јуни 2009, 03:53
Донаторска Група

Хи ову картицу у р4 подржава Моонсхелл и других хомебреу игре и можда је настао као крајњи видео игре пиратерије алат
Да ли ће бити помоћу то за скидање и играње игара дс са Интернета уместо куповања лиценце верзије?

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 28. јуни 2009, 03:56
Донаторска Група

Ако је то случај анг не можемо вам помоћи у било које даље.
Old 28. јуни 2009, 04:13
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мрберты View Post
Ако је то случај анг не можемо вам помоћи у било које даље.
Договорено
артицуле на пиратерије р4 картице хттп://тецхнологы.тимесонлине.цо.ук/...цле2933237.еце

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
Old 28. јуни 2009, 04:17
Донаторска Група

ых поруменети, рекао бих својим убијањем трговину руке доле на својој ДС као готово 2 од 5 власнике ДС-а имају Р4 чип.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
СД картице и читачи хаысеы9 Дривес & Измјењиви медији 5 25 март 2008 17:05
Најбоља АГП картице СамерКразер Грапхицс Цардс & Мониторс 1 8 фебруар 2008 04:55
ПЦИ кс16 матичним плочама и 2.0 гфкс картицама нибз Генерал Хардуаре Цхат 2 28 децембар 2007 11:08
Грапхицс Цардс: Плеасе хелп! Соузо Грапхицс Цардс & Мониторс 1 23 децембар 2007 04:43
2 различита графичка картица Лысардман Грапхицс Цардс & Мониторс 3 13 новембар 2007 09:32
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц