![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима Ја купио Р4 картицу за мој ДС, већ имам 2 која сам добио од пријатеља за децу, али сам купио своју и сад не могу, чини се да га се изводи н Се било ко кноткле шта сам могао бити догађај неправда ДС само има? са менија под њега. ![]() Хвала Ангела |
|
| |||
| |||
| Анг Хеј, добро је Р4 чип имаш већ кодиран и рекао да се ради? ако је тако онда би требао бити у реду, у зависности о радним ыхе цхип имаш за конзолу ако је исправан за своју ДС. Ако не његова кодирани сетуп или ћете морати да урадите ваш селф лошем покушати наћи водич за постављање на Р4 чип, а ако им успешан болестан пост овде. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хи ову картицу у р4 подржава Моонсхелл и других хомебреу игре и можда је настао као крајњи видео игре пиратерије алат Да ли ће бити помоћу то за скидање и играње игара дс са Интернета уместо куповања лиценце верзије?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Ако је то случај анг не можемо вам помоћи у било које даље. |
|
| |||
| |||
| Договорено артицуле на пиратерије р4 картице хттп://тецхнологы.тимесонлине.цо.ук/...цле2933237.еце
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| ых поруменети, рекао бих својим убијањем трговину руке доле на својој ДС као готово 2 од 5 власнике ДС-а имају Р4 чип. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| СД картице и читачи | хаысеы9 | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 25 март 2008 17:05 |
| Најбоља АГП картице | СамерКразер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 8 фебруар 2008 04:55 |
| ПЦИ кс16 матичним плочама и 2.0 гфкс картицама | нибз | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 28 децембар 2007 11:08 |
| Грапхицс Цардс: Плеасе хелп! | Соузо | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 23 децембар 2007 04:43 |
| 2 различита графичка картица | Лысардман | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 13 новембар 2007 09:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |