![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar Ben zaten 2 Ben çocuklar için bir arkadaş da var ama ben ve benim kendi aldım şimdi ben bunu elde etmek için çalışan n can't seem benim DS için R4 kartı satın Herkes yanlış DS ne yaptığını olabileceğini biliyor mu sadece bir ki? menü altında olan. ![]() Teşekkürler Angela |
|
| |||
| |||
| Hey özel, Şey zaten kodlu mi R4 fiş ve dedi çalışıyor gibi? Bunu daha sonra eğer eğer bu DS için doğru tek bir konsol için var yhe fiş bağlı olarak iyi çalışıyor olmalıdır. Eğer onun kodlu veya çalıştığınızda ve ve R4 fiş kurmak için bir yol bulmak için kendi Ill yapmak olacaktır kurulum eğer Sohbet buraya sonrası hasta başarılı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba, bu kart, R4 ve Moonshell ve diğer ev oyunları destekler ve ortaya çıkmıştır belki de en büyük video oyun korsan araç olarak Gidiyorsun indirirken ve yerine lisans sürümleri satın almanın internetten DS oyun için kullanıyor olmak ister misiniz?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Bu durumda herhangi bir daha fazla yardımcı değil turk olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
bu korsan R4 karta articule http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| YH kırmızılaşmak, Aşağı DS üzerindeki yaklaşık 2 DS 5 sahiplerinin çıkışı gibi bir R4 fiş varsa onun ölümüne ticaret el söyleyebilirim. |
![]() |
|
| Bookmarks |