![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім Я купив R4 картки для мого DS у мене вже є 2, яку я отримав від одного, для дітей, але я купив мою власну, і тепер я ніби як не можу дістати до N Біг Хто-небудь знає, що я міг би робити неправильні DS просто є? з меню під нею. ![]() Спасибо Ангел |
|
| |||
| |||
| Ей анг, свердловина була R4 чіпа ви вже отримали код і сказав, щоб працювати? Якщо так, то вона повинна бути робочою штрафу в залежності від Yhe чіпа ви отримали для консолі, якщо воно є правильним для DS. Якщо її не кодуються або установки вам доведеться "Зроби сам" Жорстоке спробувати знайти посібник з налаштування R4 чіпі, і якщо їм успішних жорстокого, задайте його тут. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт ця карта підтримує R4 Moonshell та інші ігри доморослим і стала, можливо, унікальний інструмент для гри з піратством відео Чи збираєтеся ви використовувати його для завантаження і DS грає в ігри з Інтернет замість купівлі ліцензії версії?
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Якщо це так Анг ми не можемо допомогти Вам ще більше. |
|
| |||
| |||
| Погоджено articule про піратство R4 картки http://technology.timesonline.co.uk/...cle2933237.ece
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| YH червоніти, я хотів би сказати їм вбивства руки торгівлю вниз на свою DS як майже 2 з 5 власники DS R4 мають чіп. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Карти SD / читачів | haysey9 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 25 березня 2008 17:05 |
| Краще AGP карт | SamerKrazer | Графічні карти & Монітори | 1 | 8 лютого 2008 04:55 |
| X16 PCI плати і 2,0 GFX карт | nibz | Генеральний обладнання чат | 2 | 28 грудня 2007 11:08 |
| Графічні карти: Будь ласка, допоможіть! | Souzo | Графічні карти & Монітори | 1 | 23 грудня 2007 04:43 |
| 2 різних графічних карт | Lysardman | Графічні карти & Монітори | 3 | 13 листопада 2007 09:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |