по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Hitman Серия

Reply

Нишка Инструменти
Old 21 октомври 2006, 06:08
Член Група

Default Hitman Серия

Друга линия на игри, които винаги ме впечатли е Hitman серии. От началото на най-новите поръчки и кръвни Money, Hitman винаги ме интересува, въпреки вашите крайната цел е една и съща в почти всеки случай.

Мисля, че това, което ми харесва най-много, е на не-линейна подход - на факта, можете да отидете в прикрито или всички пистолети ярък и все още получа задачата. Обхватът на оръжия и мисии, са винаги добре разнообразна и трудността нива са добре разстояние изложени в зависимост от това дали, или не искате да сте принудени да правиш нещата правилно, а не стреля всичко в очите.

Някой друг фен?
Old 21 октомври 2006, 06:11
Член Група

Default Hitman Серия

Това е една от любимите ми игри, но не са играли го PS2 Мисля, че това е една и съща игра. Да и аз просто мисля, че е много просто едно и също за някои от вас причини, изброени по-горе.
Old 21 октомври 2006, 06:21
Член Група

Default Hitman Серия

Аз не може да получи с конзоли, особено когато става въпрос за стрелците - Аз просто не може да изглежда смешно цел с тези пръчки.

Да седна да играе за PS2 и прекарват половин час търсене на клавиатурата и мишката;)
Old 21 октомври 2006, 06:24
Член Група

Default Hitman Серия

Вижте сега, аз предпочитам да играя тези сортиране на снимките игри на конзолата, всички все пак единствената конзола ще се играе на PS2, както аз знам тампон като на гърба на ръката ми.
Не мога да свикна с всички незначителен с мишката на компютъра, аз ще бъда там за събота възрасти търси за малкото буци пръчка! :)
Old 21 октомври 2006, 06:59
Член Група

Default Hitman Серия

Ами не мога да получите с тези joypads било, не знам какво е за тях, но ръката ми очи координация се върне към тази на 2 години на възраст, веднага щом аз избера нагоре.

Просто не може да се търси grips с около мен с joypad - обща движение е наред.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нови 9 Серия xactly Графика на карти & Монитори 11 20 октомври 2009 11:56
Серия от Ubuntu Въпроси pest79456 Linux & Алтернативни OS 0 23-ти септември 2009 година 12:28
8800 серии dmdougie Графика на карти & Монитори 3 22 април 2008 14:49
BF серията в широкоекранен mrdaveyk PC & конзолата Gaming 1 3 януари 2008 05:14
8 серия mrdaveyk Графика на карти & Монитори 2 17-ти септември 2007 04:03
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc