menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Hitman série

Reply

Thread Nástroje
Old 21. října 2006, 06:08
Člen Skupina

Jinou linii hry, které vždy mě je série Hitman. Od počátků do poslední Zakázky a krevní Money, Hitman má stále mě zajímá, přestože váš konečný cíl je stejný téměř ve všech případech.

Myslím, že to, co se mi líbí nejvíce, je non-lineární přístup - skutečnost, můžete jít do skryté nebo všechny zbraně hořící a ještě získat práci. Škála zbraní a mise jsou vždy stejně pestrá a obtížností jsou dobře rozložených v závislosti na tom, zda chcete být nucen dělat věci správně, spíše než střílet vše, co je v nedohlednu.

Kdokoli jiný fanoušek?
Old 21. října 2006, 06:11
Člen Skupina

To je jeden z mých oblíbených her, ale já jsem hrál na PS2 Myslím, že je to stejná hra. Jo a já prostě si myslím, že je skvělé stejně pro některé z výše uvedených důvodů Vás.
Old 21. října 2006, 06:21
Člen Skupina

I can't get s konzolí, a to zejména pokud jde o střelce - jsem prostě nemůže Zdá se, že cílem těchto funny hole.

I sedna hrála na PS2 a strávit půl hodiny hledali na klávesnici a myš;)
Old 21. října 2006, 06:24
Člen Skupina

Viz teď raději hrát tyto jakési střelecké hry na konzoli, vše je pouze v konzoli, když budu hrát na PS2 je, co vím o podložku jako je zpět z mé ruky.
Nemůžu si zvyknout na všechny švindlování s myší na PC, budu seděl ve věku hledají malý hrbolatý hůl! :)
Old 21. října 2006, 06:59
Člen Skupina

No nemůžu se dostat na ty joypads ani nevím, co je o nich, ale moje ruka-oko koordinace, která sahá až na 2 roky starý, jakmile jsem vybrat jedno nahoru.

Prostě nemůže dostat ke rvačce se hledá kolem mě se Joypad - obecně pohyb je v pořádku.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.