![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jinou linii hry, které vždy mě je série Hitman. Od počátků do poslední Zakázky a krevní Money, Hitman má stále mě zajímá, přestože váš konečný cíl je stejný téměř ve všech případech. Myslím, že to, co se mi líbí nejvíce, je non-lineární přístup - skutečnost, můžete jít do skryté nebo všechny zbraně hořící a ještě získat práci. Škála zbraní a mise jsou vždy stejně pestrá a obtížností jsou dobře rozložených v závislosti na tom, zda chcete být nucen dělat věci správně, spíše než střílet vše, co je v nedohlednu. Kdokoli jiný fanoušek? |
|
| |||
| |||
| To je jeden z mých oblíbených her, ale já jsem hrál na PS2 Myslím, že je to stejná hra. Jo a já prostě si myslím, že je skvělé stejně pro některé z výše uvedených důvodů Vás. |
|
| |||
| |||
| I can't get s konzolí, a to zejména pokud jde o střelce - jsem prostě nemůže Zdá se, že cílem těchto funny hole. I sedna hrála na PS2 a strávit půl hodiny hledali na klávesnici a myš;) |
|
| |||
| |||
| Viz teď raději hrát tyto jakési střelecké hry na konzoli, vše je pouze v konzoli, když budu hrát na PS2 je, co vím o podložku jako je zpět z mé ruky. Nemůžu si zvyknout na všechny švindlování s myší na PC, budu seděl ve věku hledají malý hrbolatý hůl! :) |
|
| |||
| |||
| No nemůžu se dostat na ty joypads ani nevím, co je o nich, ale moje ruka-oko koordinace, která sahá až na 2 roky starý, jakmile jsem vybrat jedno nahoru. Prostě nemůže dostat ke rvačce se hledá kolem mě se Joypad - obecně pohyb je v pořádku. |