μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Hitman Series

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Οκτώβρη 2006, 06:08
Μέλος Ομάδα

Default Hitman Series

Μια άλλη σειρά παιχνιδιών που έχει πάντοτε με εντυπωσίασε είναι η σειρά Hitman. Από την αρχή με τις τελευταίες συμβάσεις και αίματος Money, Hitman έχει πάντα μου ενδιαφέρονται παρά τελικός στόχος σας είναι η ίδια σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις.

Νομίζω ότι αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η μη γραμμική προσέγγιση - το γεγονός μπορείτε να πάτε σε όλα τα όπλα ή συγκεκαλυμμένο Blazing και εξακολουθεί να αποκτήσετε το έργο μου. Το φάσμα των αποστολών όπλων και είναι πάντα καλά και τα ποικίλα επίπεδα δυσκολίας είναι καλά πραγματοποιούνται ανάλογα με το αν ή δεν θέλετε να είναι αναγκασμένοι να κάνουν τα πράγματα σωστά και όχι τα πάντα για την όραση πυροβολήσουν.

Οποιοσδήποτε άλλος οπαδός;
Old 21 Οκτώβρη 2006, 06:11
Μέλος Ομάδα

Default Hitman Series

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, αλλά έχω παίξει σε αυτό PS2 νομίζω ότι είναι το ίδιο παιχνίδι. Ναι, αλλά εγώ απλά πιστεύω ότι είναι μεγάλη ακριβώς το ίδιο για ορισμένους από τους λόγους που αναφέρονται ανωτέρω.
Old 21 Οκτώβρη 2006, 06:21
Μέλος Ομάδα

Default Hitman Series

Δεν μπορώ να προχωρήσουμε με τις κονσόλες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σκοπευτές - Απλά δεν φαίνεται να είναι στόχος με τις ράβδους αστείο.

Κάθομαι κάτω για να παίξουν για το PS2 και να περάσουν μισή ώρα ψάχνει για το πληκτρολόγιο και το ποντίκι?)
Old 21 Οκτώβρη 2006, 06:24
Μέλος Ομάδα

Default Hitman Series

Δείτε τώρα προτιμώ να παίξουν αυτού του είδους των γυρισμάτων παιχνίδια στην κονσόλα, αν και όλοι το μόνο κονσόλα θα παίξει είναι το PS2, τι γνωρίζω το επίθεμα όπως και η επιστροφή του το χέρι μου.
Δεν μπορώ να συνηθίσουν σε όλα τα κόλπα με το ποντίκι στο PC, το Σάββατο θα είμαι εκεί για ηλικίες που αναζητούν το μικρό οζώδης κολλήσει! :)
Old 21 Οκτώβρη 2006, 06:59
Μέλος Ομάδα

Default Hitman Series

Μπα, δεν μπορώ να προχωρήσουμε με αυτές joypads είτε, δεν ξέρω τι είναι γι 'αυτούς, αλλά το χέρι μου το συντονισμό ματιού-ανάγεται στο ότι για 2 χρόνια, μόλις διαλέξω πάνω.

Απλά δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν κοιτάζοντας γύρω μου με ένα joypad - γενική κυκλοφορία είναι καλός.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα Σειρά 9 xactly Κάρτες Γραφικών & Monitors 11 20 Οκτωβρίου 2009 11:56
Σειρά του Ubuntu Ερωτήσεις pest79456 Linux & Εναλλακτικές OS 0 23 Σεπτεμβρίου του 2009 12:28
Σειρά 8800 dmdougie Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 22 Απρ 2008 14:49
BF σειρά σε widescreen mrdaveyk PC & Console Gaming 1 3η Ιαν 2008 05:14
8 σειρές mrdaveyk Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 17η Σεπ 2007 04:03
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.