![]() |
|
| |||
| |||
| Μια άλλη σειρά παιχνιδιών που έχει πάντοτε με εντυπωσίασε είναι η σειρά Hitman. Από την αρχή με τις τελευταίες συμβάσεις και αίματος Money, Hitman έχει πάντα μου ενδιαφέρονται παρά τελικός στόχος σας είναι η ίδια σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις. Νομίζω ότι αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η μη γραμμική προσέγγιση - το γεγονός μπορείτε να πάτε σε όλα τα όπλα ή συγκεκαλυμμένο Blazing και εξακολουθεί να αποκτήσετε το έργο μου. Το φάσμα των αποστολών όπλων και είναι πάντα καλά και τα ποικίλα επίπεδα δυσκολίας είναι καλά πραγματοποιούνται ανάλογα με το αν ή δεν θέλετε να είναι αναγκασμένοι να κάνουν τα πράγματα σωστά και όχι τα πάντα για την όραση πυροβολήσουν. Οποιοσδήποτε άλλος οπαδός; |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, αλλά έχω παίξει σε αυτό PS2 νομίζω ότι είναι το ίδιο παιχνίδι. Ναι, αλλά εγώ απλά πιστεύω ότι είναι μεγάλη ακριβώς το ίδιο για ορισμένους από τους λόγους που αναφέρονται ανωτέρω. |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορώ να προχωρήσουμε με τις κονσόλες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σκοπευτές - Απλά δεν φαίνεται να είναι στόχος με τις ράβδους αστείο. Κάθομαι κάτω για να παίξουν για το PS2 και να περάσουν μισή ώρα ψάχνει για το πληκτρολόγιο και το ποντίκι?) |
|
| |||
| |||
| Δείτε τώρα προτιμώ να παίξουν αυτού του είδους των γυρισμάτων παιχνίδια στην κονσόλα, αν και όλοι το μόνο κονσόλα θα παίξει είναι το PS2, τι γνωρίζω το επίθεμα όπως και η επιστροφή του το χέρι μου. Δεν μπορώ να συνηθίσουν σε όλα τα κόλπα με το ποντίκι στο PC, το Σάββατο θα είμαι εκεί για ηλικίες που αναζητούν το μικρό οζώδης κολλήσει! :) |
|
| |||
| |||
| Μπα, δεν μπορώ να προχωρήσουμε με αυτές joypads είτε, δεν ξέρω τι είναι γι 'αυτούς, αλλά το χέρι μου το συντονισμό ματιού-ανάγεται στο ότι για 2 χρόνια, μόλις διαλέξω πάνω. Απλά δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν κοιτάζοντας γύρω μου με ένα joypad - γενική κυκλοφορία είναι καλός. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Σειρά 9 | xactly | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 20 Οκτωβρίου 2009 11:56 |
| Σειρά του Ubuntu Ερωτήσεις | pest79456 | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 23 Σεπτεμβρίου του 2009 12:28 |
| Σειρά 8800 | dmdougie | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 22 Απρ 2008 14:49 |
| BF σειρά σε widescreen | mrdaveyk | PC & Console Gaming | 1 | 3η Ιαν 2008 05:14 |
| 8 σειρές | mrdaveyk | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 17η Σεπ 2007 04:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |