manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Plaćeni ubojica Series

Reply

Thread Tools
Old 21. listopad 2006, 06:08
Member Group

Default Plaćeni ubojica Series

Druga linija igre koje je uvijek impresionirala me je plaćeni ubojica serije. Od početaka do najnovijih Ugovori i Blood Money, plaćeni ubojica oduvijek čuvao me interesira unatoč vašem kraju cilj je isti u skoro svakom slučaju.

Mislim da je ono što najviše volim je nelinearni pristup - činjenica, možete otići u prikriveno ili sve topove gorući i još uvijek dobiti taj posao učinio. Raspon oružja i misija su uvijek različiti i dobro težine razine su dobro raspoređeni se ovisno o tome da li ili ne želite biti prisiljeni raditi stvari ispravno, a ne pucati sve što je u očima.

Bilo tko drukčije navijate?
Old 21. listopad 2006, 06:11
Member Group

To je jedan od mojih omiljenih igara, ali sam igrao na PS2 Mislim da je to ista igra. Da dobro sam samo mislim da je velika upravo isti za neki od razloga ti gore naveo.
Old 21. listopad 2006, 06:21
Member Group

Ja ne mogu ići s konzolama, osobito kad je riječ o shooters - Ne mogu se činiti da se s tim ciljem smiješno palicama.

Ja sjesti igrati na PS2 i provesti pola sata u potrazi za tipkovnicu i miš;)
Old 21. listopad 2006, 06:24
Member Group

Vidite sada da ja radije igrati ove vrste pucanje pobjednik "na psihologiju" na konzoli, iako su sve samo konzola ću igrati PS2 je kao JA znati kao jastučić natrag u moje ruke.
Ne mogu se naviknuti na sve trivijalan s mišem na pc, ja ću biti tamo subota dobi u potrazi za malo kvrgast stick! :)
Old 21. listopad 2006, 06:59
Member Group

Nah Ja ne mogu ići s tim joypads bilo, ne znam što je to o njima, ali mi je ruka-oko koordinacije seže do koje je staro 2 godine nakon što odaberete jedan gore.

Samo ne mogu doći do grips s gledanjem oko mene s joypad - opšta kretanja je u redu.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nova serija 9 xactly Graphics Cards & Monitors 11 20 listopad 2009 11:56
Serija Ubuntu pitanja pest79456 Linux OS i alternativna 0 23 rujan 2009 12:28
8800 serija dmdougie Graphics Cards & Monitors 3 22. travanj 2008 14:49
Bf serijal u widescreen mrdaveyk PC & konzole Igre 1 3. siječanj 2008 05:14
8 serija mrdaveyk Graphics Cards & Monitors 2 17. Ruj 2007 04:03
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.