![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Druga linija igre koje je uvijek impresionirala me je plaćeni ubojica serije. Od početaka do najnovijih Ugovori i Blood Money, plaćeni ubojica oduvijek čuvao me interesira unatoč vašem kraju cilj je isti u skoro svakom slučaju. Mislim da je ono što najviše volim je nelinearni pristup - činjenica, možete otići u prikriveno ili sve topove gorući i još uvijek dobiti taj posao učinio. Raspon oružja i misija su uvijek različiti i dobro težine razine su dobro raspoređeni se ovisno o tome da li ili ne želite biti prisiljeni raditi stvari ispravno, a ne pucati sve što je u očima. Bilo tko drukčije navijate? |
|
| |||
| |||
| To je jedan od mojih omiljenih igara, ali sam igrao na PS2 Mislim da je to ista igra. Da dobro sam samo mislim da je velika upravo isti za neki od razloga ti gore naveo. |
|
| |||
| |||
| Ja ne mogu ići s konzolama, osobito kad je riječ o shooters - Ne mogu se činiti da se s tim ciljem smiješno palicama. Ja sjesti igrati na PS2 i provesti pola sata u potrazi za tipkovnicu i miš;) |
|
| |||
| |||
| Vidite sada da ja radije igrati ove vrste pucanje pobjednik "na psihologiju" na konzoli, iako su sve samo konzola ću igrati PS2 je kao JA znati kao jastučić natrag u moje ruke. Ne mogu se naviknuti na sve trivijalan s mišem na pc, ja ću biti tamo subota dobi u potrazi za malo kvrgast stick! :) |
|
| |||
| |||
| Nah Ja ne mogu ići s tim joypads bilo, ne znam što je to o njima, ali mi je ruka-oko koordinacije seže do koje je staro 2 godine nakon što odaberete jedan gore. Samo ne mogu doći do grips s gledanjem oko mene s joypad - opšta kretanja je u redu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nova serija 9 | xactly | Graphics Cards & Monitors | 11 | 20 listopad 2009 11:56 |
| Serija Ubuntu pitanja | pest79456 | Linux OS i alternativna | 0 | 23 rujan 2009 12:28 |
| 8800 serija | dmdougie | Graphics Cards & Monitors | 3 | 22. travanj 2008 14:49 |
| Bf serijal u widescreen | mrdaveyk | PC & konzole Igre | 1 | 3. siječanj 2008 05:14 |
| 8 serija | mrdaveyk | Graphics Cards & Monitors | 2 | 17. Ruj 2007 04:03 |
| Thread Tools | |
| |