kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Hitman sorozat

Reply

Téma eszközök
Old Október 21 2006, 06:08
Csoport tagja

Default Hitman sorozat

A másik vonal a játék, hogy mindig rám a Hitman sorozat. A kezdetektől a legújabb szerződések és Blood Money, Hitman még mindig engem érdekelt ellenére a végső cél, hogy ugyanazt a szinte minden esetben.

Úgy gondolom, mint a legtöbb, amit a nem-lineáris megközelítés - az a tény, mehet a rejtett vagy az összes fegyvert, és még mindig lángolt a munkát elvégezni. A tartomány a fegyverek és a feladatok mindig is változott, és a nehézségi szintek is sortávolságú ki, attól függően, hogy azt akarjuk, hogy kénytelen dolgok megfelelően helyett lő mindent láttam.

Mindenki más, aki egy rajongó?
Old Október 21 2006, 06:11
Csoport tagja

Default Hitman sorozat

Ez az egyik kedvenc játékok, de játszottam, hogy a PS2-Azt hiszem, ugyanazt a játékot. Igen jól, csak gondolom, hogy nagyszerű csak azonos néhány, a fent felsorolt okokból meg.
Old Október 21 2006, 06:21
Csoport tagja

Default Hitman sorozat

Nem tudok tovább konzolok, különösen, amikor shooters - Csak nem látszik arra, hogy ezeket a vicces botokat.

Ülök le játszani a PS2 töltjük félórával keres a billentyűzet és az egér;)
Old Október 21 2006, 06:24
Csoport tagja

Default Hitman sorozat

Lásd most szívesebben játszanak ezek egyfajta forgatás játékok a konzol, de minden csak konzolra fogok játszani a PS2 tudom a pad, mint a tenyeremet.
Nem tudom használni a haszontalan az egérrel a számítógépen, majd a szombat ott korosztály keresi a kis dudoros botot! :)
Old Október 21 2006, 06:59
Csoport tagja

Default Hitman sorozat

Nah nem tudom az e joypads vagy, nem tudom, mi van róluk, de kéz-szem koordinációt nyúlik vissza, hogy egy 2 éves, amint az egyik pick up.

Csak nem tud át nézelődök nekem egy joypad - általános mozgás finom.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Új 9 Series xactly Grafikus kártyák és monitorok 11 Október 20, 2009 11:56
Series of Ubuntu Kérdések pest79456 Linux és OS Alternatív 0 Szeptember 23, 2009 12:28
8800 sorozat dmdougie Grafikus kártyák és monitorok 3 22. április 2008 14:49
Bf sorozat szélesvásznú mrdaveyk PC és konzol játékok 1 3. január 2008 05:14
8-sorozat mrdaveyk Grafikus kártyák és monitorok 2 17. Szeptember 2007 04:03
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.