![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A másik vonal a játék, hogy mindig rám a Hitman sorozat. A kezdetektől a legújabb szerződések és Blood Money, Hitman még mindig engem érdekelt ellenére a végső cél, hogy ugyanazt a szinte minden esetben. Úgy gondolom, mint a legtöbb, amit a nem-lineáris megközelítés - az a tény, mehet a rejtett vagy az összes fegyvert, és még mindig lángolt a munkát elvégezni. A tartomány a fegyverek és a feladatok mindig is változott, és a nehézségi szintek is sortávolságú ki, attól függően, hogy azt akarjuk, hogy kénytelen dolgok megfelelően helyett lő mindent láttam. Mindenki más, aki egy rajongó? |
|
| |||
| |||
| Ez az egyik kedvenc játékok, de játszottam, hogy a PS2-Azt hiszem, ugyanazt a játékot. Igen jól, csak gondolom, hogy nagyszerű csak azonos néhány, a fent felsorolt okokból meg. |
|
| |||
| |||
| Nem tudok tovább konzolok, különösen, amikor shooters - Csak nem látszik arra, hogy ezeket a vicces botokat. Ülök le játszani a PS2 töltjük félórával keres a billentyűzet és az egér;) |
|
| |||
| |||
| Lásd most szívesebben játszanak ezek egyfajta forgatás játékok a konzol, de minden csak konzolra fogok játszani a PS2 tudom a pad, mint a tenyeremet. Nem tudom használni a haszontalan az egérrel a számítógépen, majd a szombat ott korosztály keresi a kis dudoros botot! :) |
|
| |||
| |||
| Nah nem tudom az e joypads vagy, nem tudom, mi van róluk, de kéz-szem koordinációt nyúlik vissza, hogy egy 2 éves, amint az egyik pick up. Csak nem tud át nézelődök nekem egy joypad - általános mozgás finom. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új 9 Series | xactly | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | Október 20, 2009 11:56 |
| Series of Ubuntu Kérdések | pest79456 | Linux és OS Alternatív | 0 | Szeptember 23, 2009 12:28 |
| 8800 sorozat | dmdougie | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 22. április 2008 14:49 |
| Bf sorozat szélesvásznú | mrdaveyk | PC és konzol játékok | 1 | 3. január 2008 05:14 |
| 8-sorozat | mrdaveyk | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 17. Szeptember 2007 04:03 |
| Téma eszközök | |
| |