פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

סדרה Hitman

Reply

שרשרת כלים
Old 21 אוקטובר 2006, 06:08
חבר קבוצת

Default סדרה Hitman

קו אחר של משחקים תמיד התרשמתי כי יש לי את Hitman היא סדרה. מתוך התחלות העדכנית של חוזים ודם כסף, Hitman תמיד יש לי מעוניינים אף המשיך את סוף המטרה להיות זהה כמעט בכל מקרה.

אני חושב מה שאני הכי אוהב הוא שאינו ליניארי גישה - את העובדה שאתה יכול להיכנס מוסוה או כל הרובים blazing ועדיין לקבל את העבודה. מגוון כלי נשק ו משימות תמיד טוב ואת מגוון רמות קושי היטב מחוץ רווח בהתאם אם אתה רוצה להיות נאלצים לעשות דברים כראוי ולא לירות כל ראיה.

מעריץ כל אדם אחר?
Old 21 אוקטובר 2006, 06:11
חבר קבוצת

Default סדרה Hitman

זהו אחד המשחקים האהוב עלי, אבל אני חייב לשחק אותו על PS2 אני חושב שזה אותו הדבר במשחק. כן גם אני רק חושב שזה נהדר רק עבור אותו חלק מן הסיבות המפורטות לעיל לך.
Old 21 אוקטובר 2006, 06:21
חבר קבוצת

Default סדרה Hitman

אני לא יכול לעלות על עם consoles, במיוחד כאשר מדובר shooters - אני פשוט לא מצליחים להתחבר עם אלה מטרת מצחיק מקלות.

אני שב לשחק על PS2 ו להשקיע חצי שעה מחפש מקלדת ועכבר;)
Old 21 אוקטובר 2006, 06:24
חבר קבוצת

Default סדרה Hitman

רואה אני מעדיף לשחק אלה סוג של ירי על קונסולת משחקים, למרות הכל אני רק קונסולת משחק PS2 הוא יודע שאני אוהב את כרית בחלק האחורי של היד שלי.
אני לא יכול להתרגל לכל זעיר עם העכבר על המחשב, אני אהיה שם ישב הגילאים מחפש את המקל הקטן knobby! :)
Old 21 אוקטובר 2006, 06:59
חבר קבוצת

Default סדרה Hitman

לא אני לא יכול לעלות על אלו עם joypads או, אני לא יודע מה זה אבל עליהם את היד עיניים תיאום הולך לראש של א 2 בן ברגע שאני בוחר אחד למעלה.

פשוט לא יכולים להגיע עם grips מסתכל לי עם joypad - כללי התנועה בסדר.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
סדרה חדשה 9 xactly כרטיסי מסך & Monitors 11 20 אוקטובר 2009 11:56
סדרה של אובונטו שאלות pest79456 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 0 23 ספטמבר 2009 12:28
סדרה 8800 dmdougie כרטיסי מסך & Monitors 3 22 אפריל 2008 14:49
Bf סדרה ב widescreen mrdaveyk PC & קונסולת משחקים 1 3rd ינואר 2008 05:14
סדרה 8 mrdaveyk כרטיסי מסך & Monitors 2 17 ספטמבר 2007 04:03
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.