![]() |
|
| |||
| |||
| קו אחר של משחקים תמיד התרשמתי כי יש לי את Hitman היא סדרה. מתוך התחלות העדכנית של חוזים ודם כסף, Hitman תמיד יש לי מעוניינים אף המשיך את סוף המטרה להיות זהה כמעט בכל מקרה. אני חושב מה שאני הכי אוהב הוא שאינו ליניארי גישה - את העובדה שאתה יכול להיכנס מוסוה או כל הרובים blazing ועדיין לקבל את העבודה. מגוון כלי נשק ו משימות תמיד טוב ואת מגוון רמות קושי היטב מחוץ רווח בהתאם אם אתה רוצה להיות נאלצים לעשות דברים כראוי ולא לירות כל ראיה. מעריץ כל אדם אחר? |
|
| |||
| |||
| זהו אחד המשחקים האהוב עלי, אבל אני חייב לשחק אותו על PS2 אני חושב שזה אותו הדבר במשחק. כן גם אני רק חושב שזה נהדר רק עבור אותו חלק מן הסיבות המפורטות לעיל לך. |
|
| |||
| |||
| אני לא יכול לעלות על עם consoles, במיוחד כאשר מדובר shooters - אני פשוט לא מצליחים להתחבר עם אלה מטרת מצחיק מקלות. אני שב לשחק על PS2 ו להשקיע חצי שעה מחפש מקלדת ועכבר;) |
|
| |||
| |||
| רואה אני מעדיף לשחק אלה סוג של ירי על קונסולת משחקים, למרות הכל אני רק קונסולת משחק PS2 הוא יודע שאני אוהב את כרית בחלק האחורי של היד שלי. אני לא יכול להתרגל לכל זעיר עם העכבר על המחשב, אני אהיה שם ישב הגילאים מחפש את המקל הקטן knobby! :) |
|
| |||
| |||
| לא אני לא יכול לעלות על אלו עם joypads או, אני לא יודע מה זה אבל עליהם את היד עיניים תיאום הולך לראש של א 2 בן ברגע שאני בוחר אחד למעלה. פשוט לא יכולים להגיע עם grips מסתכל לי עם joypad - כללי התנועה בסדר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| סדרה חדשה 9 | xactly | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | 20 אוקטובר 2009 11:56 |
| סדרה של אובונטו שאלות | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 23 ספטמבר 2009 12:28 |
| סדרה 8800 | dmdougie | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 22 אפריל 2008 14:49 |
| Bf סדרה ב widescreen | mrdaveyk | PC & קונסולת משחקים | 1 | 3rd ינואר 2008 05:14 |
| סדרה 8 | mrdaveyk | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 17 ספטמבר 2007 04:03 |
| שרשרת כלים | |
| |