mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Hitman serija

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 21, 2006, 06:08
LCD
Narys

Default Hitman serija

Dar vienas žaidimų, visada įspūdį man Hitman serijos linijos. Nuo pradžios iki paskutines Sutartys ir Blood Money, Hitman visada išlaikė mane suinteresuotas nepaisant jūsų galutinis tikslas būtų paties beveik kiekvienu atveju.

Manau, kas man patinka labiausiai, yra ne linijinis metodas - tai, galite pereiti į užslėptas arba visi ginklai Blazing ir dar viską padaryti. Ginklų ir misijų spektrą visada gerai įvairus ir sunku lygiai ir tarpais iš priklausomai nuo to, ar norite būti verčiami daryti dalykus tinkamai, o ne šaudyti viskas akyse.

Visi kiti ventiliatorius?
Old Spalis 21, 2006, 06:11
Narys

Default Hitman serija

Tai vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų, bet aš grojo su PS2 Manau, kad pats žaidimas. Taip pat aš tik manau, kad tai didelis tik dėl kai kurių pirmiau išvardytų priežasčių, kodėl jūs pats.
Old Spalis 21, 2006, 06:21
LCD
Narys

Default Hitman serija

I can't get dėl su konsolėmis, ypač kai tai susiję su Shooters - I just can't seem to siekiama šių funny lazdos.

Aš atsisėsti žaisti ant PS2 ir praleisti pusvalandį ieško klaviatūra ir pelė;)
Old Spalis 21, 2006, 06:24
Narys

Default Hitman serija

Žr dabar aš norėčiau atlikti šiuos filmavimo žaidimų konsolę, nors visi tik konsolę man teks rūšiuoti tai PS2, kaip aš žinau, kaip mano ranka atgal trinkelėmis.
Aš negaliu priprasti prie visų su ant PC, būsiu sėdi ten nuo neatmenamų laikų ieško mažai gumbuotas Stick pelės smulkus! :)
Old Spalis 21, 2006, 06:59
Narys

Default Hitman serija

Nah I can't get dėl tų joypads arba, aš nežinau, ką jis apie juos, bet mano rankų judesių koordinavimą nueina nuo 2 metų amžiaus, kai galiu pasirinkti susikurti.

Just Can't Get susidoroti su dairausi man joypad - bendras judėjimas yra gerai.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nauja serija 9 xactly Graphics Cards & Monitoriai 11 20 spalis 2009 11:56
Serija Ubuntu klausimai pest79456 Linux & Alternative OS 0 23 rugsėjis 2009 12:28
8800 Series dmdougie Graphics Cards & Monitoriai 3 Balandis 22, 2008 14:49
BF serijos Widescreen mrdaveyk PC & konsolės Žaidimai 1 3 sausis 2008 05:14
8 serija mrdaveyk Graphics Cards & Monitoriai 2 17 rugsėjis 2007 04:03
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.