![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Dar vienas žaidimų, visada įspūdį man Hitman serijos linijos. Nuo pradžios iki paskutines Sutartys ir Blood Money, Hitman visada išlaikė mane suinteresuotas nepaisant jūsų galutinis tikslas būtų paties beveik kiekvienu atveju. Manau, kas man patinka labiausiai, yra ne linijinis metodas - tai, galite pereiti į užslėptas arba visi ginklai Blazing ir dar viską padaryti. Ginklų ir misijų spektrą visada gerai įvairus ir sunku lygiai ir tarpais iš priklausomai nuo to, ar norite būti verčiami daryti dalykus tinkamai, o ne šaudyti viskas akyse. Visi kiti ventiliatorius? |
|
| |||
| |||
| Tai vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų, bet aš grojo su PS2 Manau, kad pats žaidimas. Taip pat aš tik manau, kad tai didelis tik dėl kai kurių pirmiau išvardytų priežasčių, kodėl jūs pats. |
|
| |||
| |||
| I can't get dėl su konsolėmis, ypač kai tai susiję su Shooters - I just can't seem to siekiama šių funny lazdos. Aš atsisėsti žaisti ant PS2 ir praleisti pusvalandį ieško klaviatūra ir pelė;) |
|
| |||
| |||
| Žr dabar aš norėčiau atlikti šiuos filmavimo žaidimų konsolę, nors visi tik konsolę man teks rūšiuoti tai PS2, kaip aš žinau, kaip mano ranka atgal trinkelėmis. Aš negaliu priprasti prie visų su ant PC, būsiu sėdi ten nuo neatmenamų laikų ieško mažai gumbuotas Stick pelės smulkus! :) |
|
| |||
| |||
| Nah I can't get dėl tų joypads arba, aš nežinau, ką jis apie juos, bet mano rankų judesių koordinavimą nueina nuo 2 metų amžiaus, kai galiu pasirinkti susikurti. Just Can't Get susidoroti su dairausi man joypad - bendras judėjimas yra gerai. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nauja serija 9 | xactly | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 20 spalis 2009 11:56 |
| Serija Ubuntu klausimai | pest79456 | Linux & Alternative OS | 0 | 23 rugsėjis 2009 12:28 |
| 8800 Series | dmdougie | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Balandis 22, 2008 14:49 |
| BF serijos Widescreen | mrdaveyk | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 3 sausis 2008 05:14 |
| 8 serija | mrdaveyk | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 17 rugsėjis 2007 04:03 |
| Temos įrankiai | |
| |