mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Hitman sērija

Reply

Thread Tools
Old 21 oktobris 2006, 06:08
Loceklis

Default Hitman sērija

Vēl vienu rindiņu spēles, vienmēr ir pārsteigti man ir Hitman sērija. No pirmsākumiem līdz jaunākajiem Līgumi un Blood Money, Hitman vienmēr tur mani interesē gan jūsu gala mērķis ir tāds pats gandrīz katrā gadījumā.

Es domāju, kas man patīk visvairāk ir nelineāra pieeju - to jūs varat ieiet slēptas vai visi ieroči degošs un vēl saņemt paveikt darbu. Diapazons ieroču un uzdevumi vienmēr ir daudzveidīga un grūtības līmeņi ir labi sadalīts atkarībā no tā, vai jūs vēlaties būt spiesti darīt lietas pareizi, nevis nošaut visu, kas ir aktuāli.

Kāds cits ventilators?
Old 21 oktobris 2006, 06:11
Loceklis

Default Hitman sērija

Šis ir viens no maniem favorite spēles, bet man ir bijusi to PS2 Es domāju, ka pašu spēli. Yeah labi Es tikai domāju, ka tas ir lieliski tikai pats par dažiem iemesli, kāpēc jūs minēts iepriekš.
Old 21 oktobris 2006, 06:21
Loceklis

Default Hitman sērija

Es nevaru galā ar konsolēm, jo īpaši, ja runa ir par shooters - es vienkārši nevaram panākt ar šīm funny nūjas.

Es apsēžos spēlēt uz PS2 un pavadīt pusstundu meklē tastatūru un peli;)
Old 21 oktobris 2006, 06:24
Loceklis

Default Hitman sērija

Sk tagad es gribētu spēlēt šo veida šaušanas spēles konsole, visi taču tikai konsolē es spēlēt ir PS2, kā es zinu spilventiņu tāpat atpakaļ manu roku.
Es nevaru pierast pie visiem niecīgs ar peli uz pc, man būs sēdēju uz vecumu meklē maz punains stick! :)
Old 21 oktobris 2006, 06:59
Loceklis

Default Hitman sērija

Nah es nevaru saņemt uz tiem joypads nu, es nezinu, kas tas ir par viņiem, bet manas rokas-acu koordinācija iet atpakaļ, ka 2 gadu vecs, tiklīdz es izvēlētos vienu uz augšu.

Vienkārši nevar nokļūt rokturi ar skatos man joypad - vispārēja kustība ir labi.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.