rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Seria Hitman

Reply

Narzędzia wątku
Old 21 października 2006, 06:08
Członek grupy

Default Seria Hitman

Kolejna linia gier zawsze wrażenie, że mnie to seria Hitman. Od początków do najnowszej Umowy i Blood Money, Hitman zawsze zachował mnie interesuje, mimo zakończenia jest celem samym w niemal każdym przypadku.

Myślę, że to, co lubię najbardziej jest nielinearnych podejście - fakt można w ukrytych lub pistolety płonącego i wciąż zadanie. Zasięg broni i misje są zawsze dobrze zróżnicowany poziom trudności i są dobrze rozmieszczone w zależności od tego, czy chcesz być zmuszony do zrobienia rzeczy właściwie zamiast strzelać wszystko w zasięgu wzroku.

Każdy inny fanem?
Old 21 października 2006, 06:11
Członek grupy

Default Seria Hitman

Jest to jeden z moich ulubionych gier, ale zagrał go na PS2 Myślę, że to te same gry. Tak dobrze I just think it is great tak samo w odniesieniu do niektórych z powodów wymienionych powyżej.
Old 21 października 2006, 06:21
Członek grupy

Default Seria Hitman

Nie mogę się z konsoli, zwłaszcza jeśli chodzi o strzelanki - Ja po prostu nie może być celem tych funny sticks.

I usiąść do gry na PS2 i spędzić pół godziny patrząc na klawiaturę i mysz;)
Old 21 października 2006, 06:24
Członek grupy

Default Seria Hitman

Zobacz teraz Wolę grać te rodzaj fotografowania gry na konsoli, wszystkie jednak tylko konsolę będę grać to PS2 jak znam opuszki jak powrót z mojej ręki.
Nie mogę się przyzwyczaić do wszystkich błahy z myszy w komputerze, będę tam sobota od wieków poszukuje mało guzowaty trzymać! :)
Old 21 października 2006, 06:59
Członek grupy

Default Seria Hitman

Nie mogę się na nie z tymi joypads albo, nie wiem co to jest o nich, ale moja ręka-oko koordynacji sięga że na 2 lata stary, jak tylko mogę wybrać jednego.

Po prostu nie może wyjść naprzeciw patrząc wokół mnie z joypad - ogólny ruch grzywny.
Reply

Register

Zakładki