![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kolejna linia gier zawsze wrażenie, że mnie to seria Hitman. Od początków do najnowszej Umowy i Blood Money, Hitman zawsze zachował mnie interesuje, mimo zakończenia jest celem samym w niemal każdym przypadku. Myślę, że to, co lubię najbardziej jest nielinearnych podejście - fakt można w ukrytych lub pistolety płonącego i wciąż zadanie. Zasięg broni i misje są zawsze dobrze zróżnicowany poziom trudności i są dobrze rozmieszczone w zależności od tego, czy chcesz być zmuszony do zrobienia rzeczy właściwie zamiast strzelać wszystko w zasięgu wzroku. Każdy inny fanem? |
|
| |||
| |||
| Jest to jeden z moich ulubionych gier, ale zagrał go na PS2 Myślę, że to te same gry. Tak dobrze I just think it is great tak samo w odniesieniu do niektórych z powodów wymienionych powyżej. |
|
| |||
| |||
| Nie mogę się z konsoli, zwłaszcza jeśli chodzi o strzelanki - Ja po prostu nie może być celem tych funny sticks. I usiąść do gry na PS2 i spędzić pół godziny patrząc na klawiaturę i mysz;) |
|
| |||
| |||
| Zobacz teraz Wolę grać te rodzaj fotografowania gry na konsoli, wszystkie jednak tylko konsolę będę grać to PS2 jak znam opuszki jak powrót z mojej ręki. Nie mogę się przyzwyczaić do wszystkich błahy z myszy w komputerze, będę tam sobota od wieków poszukuje mało guzowaty trzymać! :) |
|
| |||
| |||
| Nie mogę się na nie z tymi joypads albo, nie wiem co to jest o nich, ale moja ręka-oko koordynacji sięga że na 2 lata stary, jak tylko mogę wybrać jednego. Po prostu nie może wyjść naprzeciw patrząc wokół mnie z joypad - ogólny ruch grzywny. |
![]() |
|
| Zakładki |