![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| O altă linie de jocuri care a impresionat mereu de mine este Hitman serie. De la începuturile la cele mai recente contracte şi Blood Money, Hitman-a păstrat întotdeauna mă interesează în ciuda dvs. Scopul final fiind acelaşi, în aproape toate cazurile. Cred că ceea ce îmi place cel mai este non-lineară abordare - de fapt, poti sa te duci în deghizată sau toate forta si inca a realiza. Gama de arme şi misiuni sunt întotdeauna bine variat şi niveluri de dificultate sunt bine aşezate în funcţie de faptul dacă doriţi sau nu să fie forţat să facă lucrurile corect, mai degrabă decât trage totul în vedere. Altcineva un fan? |
|
| |||
| |||
| Acesta este unul din jocurile mele preferate, dar am jucat-o pe PS2 cred că este acelaşi joc. Da, bine Cred că este la fel mare pentru unele din motivele enumerate mai sus tine. |
|
| |||
| |||
| Nu pot să intru pe console cu, în special atunci când este vorba de Trăgători - Nu pot să par să urmărească cu cele amuzant tije. Eu stau în jos pentru a juca pe PS2 şi petreacă o jumătate de oră în căutarea tastatura şi mouse-ului;) |
|
| |||
| |||
| A se vedea acum prefer să joace aceste fel de tragere de jocuri pe console, toate, desi am doar consola va juca este PS2 ca stiu ca de tampon din spate de mâna mea. Nu pot să te obişnuieşti cu toate tâmpit cu mouse-ul de pe PC, eu voi fi acolo pentru sâmbătă vârstele caut micul cioturos băţ! :) |
|
| |||
| |||
| Nu pot să nu mergem mai departe cu cele joypads fie, nu ştiu ce este în legătură cu acestea, dar mă de mână-ochi coordonare revine la faptul că din a 2 ani, imediat după ce am alege unul. Doar nu se poate lua la trântă cu căutaţi în jurul meu, cu o joypad - general circulaţie este în regulă. |