menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Hitman série

Reply

Thread Tools
Old 21. októbra 2006, 06:08
Člen Skupina

Default Hitman série

Inú líniu hry, ktoré vždy mě je séria Hitman. Od počiatkov do poslednej Zákazky a krvný Money, Hitman má stále ma zaujíma, hoci váš konečný cieľ je rovnaký takmer vo všetkých prípadoch.

Myslím, že to, čo sa mi páči najviac, je non-lineárny prístup - skutočnosť, môžete ísť do skryté alebo všetky zbrane horiace a ešte získať prácu. Škála zbraní a misie sú vždy rovnako pestrá a obtiažnosťou sú dobre rozložených v závislosti na tom, či chcete byť nútený robiť veci správne, skôr ako strieľať všetko, čo je v nedohľadne.

Ktokoľvek iný fanúšik?
Old 21. októbra 2006, 06:11
Člen Skupina

Default Hitman série

To je jeden z mojich obľúbených hier, ale já jsem hral na PS2 Myslím, že je to rovnaká hra. Jo a já prostě si myslím, že je skvelé rovnako pre niektoré z vyššie uvedených dôvodov Vás.
Old 21. októbra 2006, 06:21
Člen Skupina

Default Hitman série

I can't get s konzolou, a to najmä pokiaľ ide o strelca - som jednoducho nemôže Zdá sa, že cieľom týchto funny palice.

I sadne hrala na PS2 a stráviť pol hodiny hľadali na klávesnicu a myš;)
Old 21. októbra 2006, 06:24
Člen Skupina

Default Hitman série

Pozri teraz radšej hrať tieto akési střelecké hry na konzolu, všetko je len v konzole, keď budem hrať na PS2 je, čo viem o podložku ako je späť z mojej ruky.
Nemôžem si zvyknúť na všetky švindlování s myšou na PC, budu sedel vo veku hľadajú malý hrboľatý vzhľad palicu! :)
Old 21. októbra 2006, 06:59
Člen Skupina

Default Hitman série

No nemôžem sa dostať na tie joypads ani nevím, co je o nich, ale moja ruka-oko koordinácie, ktorá siaha až na 2 roky starý, akonáhle som vybrať jedno hore.

Jednoducho nemôže dostať ku rvačce sa hľadá okolo mňa sa Joypad - všeobecne pohyb je v poriadku.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.