![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Inú líniu hry, ktoré vždy mě je séria Hitman. Od počiatkov do poslednej Zákazky a krvný Money, Hitman má stále ma zaujíma, hoci váš konečný cieľ je rovnaký takmer vo všetkých prípadoch.
Myslím, že to, čo sa mi páči najviac, je non-lineárny prístup - skutočnosť, môžete ísť do skryté alebo všetky zbrane horiace a ešte získať prácu. Škála zbraní a misie sú vždy rovnako pestrá a obtiažnosťou sú dobre rozložených v závislosti na tom, či chcete byť nútený robiť veci správne, skôr ako strieľať všetko, čo je v nedohľadne. Ktokoľvek iný fanúšik? |
|
|
|||
|
|||
|
To je jeden z mojich obľúbených hier, ale já jsem hral na PS2 Myslím, že je to rovnaká hra. Jo a já prostě si myslím, že je skvelé rovnako pre niektoré z vyššie uvedených dôvodov Vás.
|
|
|
|||
|
|||
|
I can't get s konzolou, a to najmä pokiaľ ide o strelca - som jednoducho nemôže Zdá sa, že cieľom týchto funny palice.
I sadne hrala na PS2 a stráviť pol hodiny hľadali na klávesnicu a myš;) |
|
|
|||
|
|||
|
Pozri teraz radšej hrať tieto akési střelecké hry na konzolu, všetko je len v konzole, keď budem hrať na PS2 je, čo viem o podložku ako je späť z mojej ruky.
Nemôžem si zvyknúť na všetky švindlování s myšou na PC, budu sedel vo veku hľadajú malý hrboľatý vzhľad palicu! :) |
|
|
|||
|
|||
|
No nemôžem sa dostať na tie joypads ani nevím, co je o nich, ale moja ruka-oko koordinácie, ktorá siaha až na 2 roky starý, akonáhle som vybrať jedno hore.
Jednoducho nemôže dostať ku rvačce sa hľadá okolo mňa sa Joypad - všeobecne pohyb je v poriadku. |