мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Плаћени убица Сериес

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. октобар 2006, 06:08
Мембер Гроуп

Default Плаћени убица Сериес

Друга линија игре које је увек импресионирала ме је плаћени убица серије. Од почетака до најновијих Уговори и Блоод Монеы, плаћени убица одувек чувао ме интересује упркос вашем крају циљ је исти у скоро сваком случају.

Мислим да је оно што највише волим је нелинеарни приступ - чињеница, можете отићи у прикривено или све топове горући и још увек добити тај посао учинио. Распон оружја и мисија су увек различити и добро тежине нивоа су добро распоређени се зависно о томе да ли или не желите да буду присиљени да раде ствари исправно, а не пуцати све што је у очима.

Било ко другачије навија?
Old 21. октобар 2006, 06:11
Мембер Гроуп

То је један од мојих омиљених игара, али сам играо на ПС2 Мислим да је то иста игра. Да добро сам само мислим да је велика управо исти за неки од разлога ти горе навео.
Old 21. октобар 2006, 06:21
Мембер Гроуп

Ја не могу ићи са конзолу, нарочито кад је реч о схоотерс - Не могу се чинити да се с тим циљем смешно палицама.

Ја сјести играти на ПС2 и провести пола сата у потрази за тастатуру и миш;)
Old 21. октобар 2006, 06:24
Мембер Гроуп

Видите сада да ја радије играти ове врсте пуцање игра на конзоли, иако су све само конзола ћу играти ПС2 је као ЈА кноткле као јастучићи назад у моје руке.
Не могу се навикнути на све тривијалан са мишем на пц, ја ћу бити тамо субота узраста у потрази за мало квргаст стицк! :)
Old 21. октобар 2006, 06:59
Мембер Гроуп

Нах Ја не могу ићи са тим јоыпадс било, не знам шта је то о њима, али ми је рука-око координације сеже до које је старо 2 године након што изаберете један горе.

Само не могу доћи до грипс са гледањем око мене са јоыпад - општа кретања је у реду.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нова серија 9 ксацтлы Грапхицс Цардс & Мониторс 11 20. Окт 2009 11:56
Серија Убунту Питања пест79456 Линукс ОС и алтернативна 0 23. Јул 2009 12:28
8800 серија дмдоугие Грапхицс Цардс & Мониторс 3 22 април 2008 14:49
Бф серијал у уидесцреен мрдавеык ПЦ & конзоле Игре 1 3 јануар 2008 05:14
8 серија мрдавеык Грапхицс Цардс & Мониторс 2 17. сеп 2007 04:03
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц