![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Друга линија игре које је увек импресионирала ме је плаћени убица серије. Од почетака до најновијих Уговори и Блоод Монеы, плаћени убица одувек чувао ме интересује упркос вашем крају циљ је исти у скоро сваком случају. Мислим да је оно што највише волим је нелинеарни приступ - чињеница, можете отићи у прикривено или све топове горући и још увек добити тај посао учинио. Распон оружја и мисија су увек различити и добро тежине нивоа су добро распоређени се зависно о томе да ли или не желите да буду присиљени да раде ствари исправно, а не пуцати све што је у очима. Било ко другачије навија? |
|
| |||
| |||
| То је један од мојих омиљених игара, али сам играо на ПС2 Мислим да је то иста игра. Да добро сам само мислим да је велика управо исти за неки од разлога ти горе навео. |
|
| |||
| |||
| Ја не могу ићи са конзолу, нарочито кад је реч о схоотерс - Не могу се чинити да се с тим циљем смешно палицама. Ја сјести играти на ПС2 и провести пола сата у потрази за тастатуру и миш;) |
|
| |||
| |||
| Видите сада да ја радије играти ове врсте пуцање игра на конзоли, иако су све само конзола ћу играти ПС2 је као ЈА кноткле као јастучићи назад у моје руке. Не могу се навикнути на све тривијалан са мишем на пц, ја ћу бити тамо субота узраста у потрази за мало квргаст стицк! :) |
|
| |||
| |||
| Нах Ја не могу ићи са тим јоыпадс било, не знам шта је то о њима, али ми је рука-око координације сеже до које је старо 2 године након што изаберете један горе. Само не могу доћи до грипс са гледањем око мене са јоыпад - општа кретања је у реду. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нова серија 9 | ксацтлы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 20. Окт 2009 11:56 |
| Серија Убунту Питања | пест79456 | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 23. Јул 2009 12:28 |
| 8800 серија | дмдоугие | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 22 април 2008 14:49 |
| Бф серијал у уидесцреен | мрдавеык | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 3 јануар 2008 05:14 |
| 8 серија | мрдавеык | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 17. сеп 2007 04:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |