![]() |
|
| |||
| |||
| Her zaman bana Hitman dizi etkilendim vardır oyunların başka bir satır. Bu başlangıçlar son Sözleşmeler ve Kan Para From, Hitman hep beni son hedefi neredeyse her durumda aynı olmak ilgilendi rağmen devam etmiştir. Sanırım en doğrusal olmayan yaklaşım - ya da tüm silahları yanan ve hala gizli bir işi yapmak olabilir aslında ne gibi düşünün. Silah ve misyon çeşitliliği her zaman iyi ve farklı olan zorluk seviyeleri iyi olsa da olmasa da düzgün bir şekilde yerine ateş görünürde her şey çok şeyler yapmak zorunda olmak istiyorum bağlı olarak dışarı aralıklı vardır. Başkasının hayranıyım? |
|
| |||
| |||
| Bu benim en sevdiğim oyun, fakat ben bunu aynı oyun bence PS2 üzerinde oynamıştır. Evet iyi ben sadece biraz yukarıda listelenen nedenlerden biriyle aynı büyük olduğunu düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Beraber konsollar özellikle bu vurucuları gelince üzerinde can't get - Sadece bu komik sopalarla amacı gibi değildir. Ben aşağı PS2 oynamak ve klavye ve fare arıyor yarım saat harcama yapmak;) |
|
| |||
| |||
| Şimdi, her ne kadar sadece ben oynayacaktır konsol konsol oyunları çekim bu tür oynamayı tercih bakın PS2 gibi avucumun içi gibi pedi olduğunu bilirler. Ben pc, orada yaş küçük budaklı sopa looking for Cumartesi olacak üzerinde fare ile tüm önemsiz alışmak değil! :) |
|
| |||
| |||
| Hayır bu joypads ile ilgili ya, ben onları ama el-göz koordinasyonu hakkında ne olduğunu bilmiyoruz değil o bir 2 yaşındaki bir anda bir almak gibi gider. Sadece sardı beni etrafında joypad ile herkese ile can't get - Genel hareket iyi. |
![]() |
|
| Bookmarks |