менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Серія Hitman

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 жовтня 2006, 06:08
Член групи

Default Серія Hitman

Інша лінія ігор, які завжди мене вразила серія Hitman. Від початку до останніх контрактах і Blood Money, Hitman завжди тримав мене зацікавлені незважаючи на вашу кінцеву мету той же час майже у кожному випадку.

Я думаю, що мені подобається найбільше нелінійний підхід - той факт, ви можете піти в прихованій або всі запеклий вогонь і ще отримати роботу. Діапазон зброї та місій завжди добре різноманітний і рівнів складності, добре розташованих поза залежністю від того, хочете ви чи ні, щоб їх змусили робити речі належним чином, а не знімати все підряд.

Інший вентилятор?
Old 21 жовтня 2006, 06:11
Член групи

Default Серія Hitman

Це одна з моїх улюблених ігор, але я грав її на PS2 я думаю, це та ж гра. Та й я просто думаю, це здорово так само для деяких з причин, перерахованих вище.
Old 21 жовтня 2006, 06:21
Член групи

Default Серія Hitman

Я не можу потрапити на с консолями, особливо коли справа доходить до Стрілки - Я просто не можу здатися на ціль з тими, смішні палички.

Я сідаю грати на PS2 та провести півгодини шукає клавіатури і миші;)
Old 21 жовтня 2006, 06:24
Член групи

Default Серія Hitman

Дивіться зараз я вважаю за краще грати в ці роду зйомки гри на консоль, хоча все тільки консоль я буду грати в PS2 є, як я знаю PAD, як свої п'ять пальців.
Я не можу звикнути до всіх возитися з мишею на комп'ютері, я буду сидів віку шукає паличку бугристий! :)
Old 21 жовтня 2006, 06:59
Член групи

Default Серія Hitman

Нах я не можу потрапити на з цими joypads небудь, я не знаю, що це про них, але мої руки і очі координації сходить до цього від 2 років, як тільки я Візьміть один.

Просто не може взятися за оглядаючи мене з джойстика - загальний рух в порядку.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нова 9 серія xactly Графічні карти & Монітори 11 20 жовтня 2009 11:56
Серії Ubuntu питання pest79456 Linux & альтернативних ОС 0 23 вересня 2009 12:28
8800 dmdougie Графічні карти & Монітори 3 22 квітня 2008 14:49
Bf серію у широкому mrdaveyk PC & консоль Gaming 1 3 січня 2008 05:14
8 серія mrdaveyk Графічні карти & Монітори 2 17 вересня 2007 04:03
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.