![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Інша лінія ігор, які завжди мене вразила серія Hitman. Від початку до останніх контрактах і Blood Money, Hitman завжди тримав мене зацікавлені незважаючи на вашу кінцеву мету той же час майже у кожному випадку. Я думаю, що мені подобається найбільше нелінійний підхід - той факт, ви можете піти в прихованій або всі запеклий вогонь і ще отримати роботу. Діапазон зброї та місій завжди добре різноманітний і рівнів складності, добре розташованих поза залежністю від того, хочете ви чи ні, щоб їх змусили робити речі належним чином, а не знімати все підряд. Інший вентилятор? |
|
| |||
| |||
| Це одна з моїх улюблених ігор, але я грав її на PS2 я думаю, це та ж гра. Та й я просто думаю, це здорово так само для деяких з причин, перерахованих вище. |
|
| |||
| |||
| Я не можу потрапити на с консолями, особливо коли справа доходить до Стрілки - Я просто не можу здатися на ціль з тими, смішні палички. Я сідаю грати на PS2 та провести півгодини шукає клавіатури і миші;) |
|
| |||
| |||
| Дивіться зараз я вважаю за краще грати в ці роду зйомки гри на консоль, хоча все тільки консоль я буду грати в PS2 є, як я знаю PAD, як свої п'ять пальців. Я не можу звикнути до всіх возитися з мишею на комп'ютері, я буду сидів віку шукає паличку бугристий! :) |
|
| |||
| |||
| Нах я не можу потрапити на з цими joypads небудь, я не знаю, що це про них, але мої руки і очі координації сходить до цього від 2 років, як тільки я Візьміть один. Просто не може взятися за оглядаючи мене з джойстика - загальний рух в порядку. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова 9 серія | xactly | Графічні карти & Монітори | 11 | 20 жовтня 2009 11:56 |
| Серії Ubuntu питання | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 0 | 23 вересня 2009 12:28 |
| 8800 | dmdougie | Графічні карти & Монітори | 3 | 22 квітня 2008 14:49 |
| Bf серію у широкому | mrdaveyk | PC & консоль Gaming | 1 | 3 січня 2008 05:14 |
| 8 серія | mrdaveyk | Графічні карти & Монітори | 2 | 17 вересня 2007 04:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |