![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaký byl hlavní důvod uvolnění to?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zapomenuté pobřeží bylo jen na odiv nové grafiky s prvním zavedením HDR
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| aahh které shrnul dobroto linii příběhu, co jsem četl, že na wiki, ale i didnt myslím, že bych si projít rambajz uvolnění hra pro něj |
|
| |||
| |||
| Chladný, V oranžové krabici, I didn't obtěžovat dostat to, protože jsem již hotových Half-život Jakou roli jste až do teď? |
|
| |||
| |||
| Jen finální epizoda 2, tak im aktuální hned .... celkem bylo těchto uumm, převýšení si jejich jména, velké dlouhé legged věc na konci yeh jsem jim ukázal, kdo je šéf haha! |
|
| |||
| |||
| Citace:
Thx
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| ach i na to není rozmazlený Pokud jste hráli hl2 nebo epizoda jedna, jsou tam i na své nic nového |
|
| |||
| |||
| kk lol, já jsem se snaží koupit si to přítel a skoro mě z myšlenky, když ne teď:)
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| hehe na dont je odkládat, i dont mít mnoho storylines to dobře, im obvykle jen pro pobíhat css etc jako wolly yeh, ale musím dát úvěru, kdy v důsledku jeho příběhu je gooden! si to hned! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hrál jsem všechny z nich, kromě modrého posunu. Ya vědět, co je divný co? v protikladných sil příšera zemře! uvidíte jeho mrtvolu před vámi! vás pronásledovat do portálu po něm, a když se dostanete do cizích světě, uvidíte Gordon tvář na místě mrtev! že přišla jako šok pro mě!