![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה היתה הסיבה העיקרית של משחררים את זה?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אבידה החוף היה רק כדי להשוויץ חדש עם גרפיקה הראשון של מבוא HDR תאורה
|
| |||
| |||
| aahh כי סיכם את חלאות קו הסיפור, כי קראתי על Wiki אבל אני חושב שהם didn't מעוניין לעבור דרך רעש של שחרור משחק על זה |
|
| |||
| |||
| מגניב, את תיבת כתום, אני לא מקבל את זה מטריד, כי אני כבר סיימו חצי חיים מה אתה חלק עד עכשיו? |
|
| |||
| |||
| רק סיימו בפרק 2, כך IM מעודכן עכשיו .... totaly היו אלה uumm, צביעות זוכר את השם, את הדבר הגדול רגלי ארוך בסוף yeh הראיתי להם מי הבוס haha! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Thx
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| hah na אני לא מפונק זה אם כבר שיחק hl2 או אפיזודה אחת, הם נמצאים שם גם כן, על שום דבר חדש |
|
| |||
| |||
| kk LOL, אני מנסה לקנות אותה חבר ואתה כמעט הכניסו אותי את הרעיון, אך לא כעת:)
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| hehe na dont להיות לדחות, אני לקחת dont רבים storylines ובכן, IM לרוב רק בשביל להופיע ברחבי CSS וכו כמו wolly yeh אבל צריך לתת את האשראי בו עקב את storyline הוא gooden! עכשיו בחינם! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שיחקתי את כולם, למעט כחול המשמרת. אותך יודע מה מוזר בכל זאת? ב נגד כוחות Gorgon מת! אתה רואה את גויה לפניך! לרדוף אותך לתוך פורטל אחריו וכאשר אתה מקבל את הזר אל תוך העולם, אתה רואה את גורדון על פני האדמה מת! זה בא בתור הלם לי!
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אבידה תמונות | Kevan קלי | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 3rd May 2008 03:05 |
| אבידה שולחניים | iaquilter | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 44 | 22 ינואר 2008 14:06 |
| אובדן נתונים | penguin92 | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 22 ינואר 2008 12:02 |
| חיבור אבידה | FreeSpace | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 31 דצמבר 2007 12:43 |
| אבידה - חיבור לא עכשיו, למה? | ihaveissues | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 26 דצמבר 2007 08:54 |
| שרשרת כלים | |
| |