![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co było główną przyczyną tego zwolnienia?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lost wybrzeża tylko pokazać nowe grafiki z pierwszego wprowadzenia oświetlenia HDR
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| aahh, że sumuje się crap historia linii, czytałem, że na wiki, ale i didnt think they'd przejść przez zamieszanie zwalniania gry to |
|
| |||
| |||
| Chłodny, The Orange Box, I didn't bother getting że bo już gotowy Half-life Jaka część jest do tej pory? |
|
| |||
| |||
| właśnie Episode 2, więc im aktualne teraz .... totaly miał tych uumm, cant remember ich nazwy, duża długo legged rzeczą na koniec yeh i pokazał im, kto jest szefem haha! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Thx
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| hah to i nie jest to zepsuty Jeśli grałeś hl2 lub Episode One, są one w tym również jej nic nowego |
|
| |||
| |||
| kk lol Ja próbuje kupić go znajomym i umieścić blisko mnie pomysł, ale nie teraz:)
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| hehe na dont zostać wyłączona, i dont podjęcia wielu storylines dobrze im zwykle tylko na uruchomienie około css etc jak wolly yeh ale muszę dać jej kredytu, jeżeli z powodu fabuły jest gooden! Get it now! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grałem wszystkie z nich z wyjątkiem niebieskiego zmiany. ya know whats choć dziwne? w przeciwnych sił gorgona umiera! widać jego ciało przed sobą! można ścigać na portalu po niego i kiedy się do cudzoziemca świat widać Gordon twarz na ziemi żyje! że jak przyszedł do mnie szok!
|
| Zakładki |