![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care a fost principalul motiv de eliberare de asta?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lost coasta a fost doar pentru a scoate în evidenţă noi elemente grafice cu prima introducerea HDR iluminat
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| aahh că rezumată cu prostiile linie de poveste, pe care l-am citit pe wiki, dar i didnt cred ca ar merge prin tam-tam a lansa un joc pentru el |
|
| |||
| |||
| Răcoros, În caseta de portocale, Nu m-am obtinerea că deranjez pentru ca am deja terminat Half-Life Ce ai parte de pana acum? |
|
| |||
| |||
| doar terminat episodul 2, deci im până la data de acum .... totaly avut cele uumm, cant amintesc numele lor, cu picioare lungi mare lucru, la sfârşitul yeh i le-a aratat cine e seful haha! |
|
| |||
| |||
| Citat:
Thx
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| ah na i nu este alintat-o Dacă v-aţi jucat hl2 sau un episod, sunt pe acolo, de asemenea, sa nimic nou |
|
| |||
| |||
| kk lol, am încercat să o cumpere de pe un prieten si ai pune-mă aproape de idee, nu acum, deşi:)
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| hehe na dont fi pus jos, i dont ia la multe storylines de bine, de obicei, doar până im pentru rularea în jurul css etc ca un wolly yeh dar trebuie sa dea de credit în cazul în care cauza a storyline este un gooden! ia-l acum! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am jucat tot de pe ei cu excepţia albastru schimbare. eu ştiu ce este ciudat nu? în opoziţia faţă de forţele Gorgonă moare! ai sa vezi cadavru in fata ta! te vânez în portal după el şi, atunci când intri în străinul lume, vezi Gordon faţa la pământ mort! care a venit ca un şoc pentru mine!