![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| што је био главни разлог објављивања овог?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Заборавили сте обали је био само да покаже нове графике са првим увођење ХДР осветљење
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| аахх да сажета горе срање причу лине, читао сам да се на уики, али није ЈА мислити они 'проћи кроз комијешање пуштање у игру за њу |
|
| |||
| |||
| Хладно, Наранџаста кутија, ЈА није 'гњавити да добијам јер сам већ завршио Халф-лифе Који део ти до сада? |
|
| |||
| |||
| управо завршио епизоду 2, тако да им дате до сада .... потпуно су оне уумм, лицемјерје сећати своје име, велики дугу ногу ствар на крају ыех и показали им ко је газда хаха! |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Тхкс
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| хах и то се не побркан га Ако сте играли или хл2 еписоде један, они су на ту као и његове ништа ново |
|
| |||
| |||
| КК лол, ја сам покушава купити офф пријатељ, а ви ме ван готово је идеја, али не сада:)
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| хехе не могу ставити на офф, ја донт одвести на многе сторылинес добро им обично само за трчање око цсс и сл као уоллы ыех, али мораш дати кредитну где су због њене приче је гооден! преузмите га у аукцији! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Играо сам их све осим плавог смјени. ыа знају колико фаталан ипак? у непријатељске снаге Горгон умре! те видети његов мртвац пред вама! вам Хајка на портал након њега и када се у далек свет, видећете Гордон лицем на земљу мртав! који је дошао као шок за мене!