![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якою була основна причина цього звільнення?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lost Coast просто щоб показати нові графіки з першим введенням освітлення HDR
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Aahh що підвели лінію дерьмо повість, яку я читав, що на вікі, але я думаю, що вони Didn't б пройти суєти випускають ігри для неї |
|
| |||
| |||
| Круто, The Orange Box, Я не робив, тому що я вже закінчив Період напіврозпаду Яку роль ви до сих пір? |
|
| |||
| |||
| тільки що закінчив Episode 2, так що їм до дати зараз .... Totaly б ті uumm, Cant пам'ятаю їх назв, великі довгоногі річ в кінці Yeh я показав їм, хто боса ха-ха! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Thx
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ба НС я не зіпсували її Якщо ви грали в hl2 або Episode One, вони знаходяться там же, його нічого нового |
|
| |||
| |||
| KK LOL, я намагаюся купити його від одного, і ви майже поклав мене ідея, але не зараз:)
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hehe на Dont бути відкладена, I Dont прийняти багато сюжетів добре, їм зазвичай просто Up For бігати CSS і т.д., як Wolly але Yeh Gotta Give кредитних схем, де з-за своєї сюжетної лінії є Гуден! отримати це зараз! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я грав всі вони, за винятком Blue Shift. Я знаю Whats дивно те? У протистоять силами Горгони вмирає! Ви бачите його труп перед тобою! Ви Chase в портал після нього, і коли ти потрапляєш в чужий світ, ви побачите Гордон обличчям на землю мертвим! , Що стало шоком для мене!