![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами, тъй като повечето от вас вероятно знаят, Върховен главнокомандващ е игра, която изисква доста добро PC да тече правилно настройките на пълно и големи наводнения, обаче аз бях като някои проблеми, играта таймер (определен на нормална скорост, така че трябва да се реално време) е само на напредък 1 секунда на всеки 2 или 3 реални секунди, това е много досадно, както го прави обикновено часа игра вземе 2 или 3 часа да завърши, и че е бил само на 40x40 картата, аз страх да мисля какво би бъде като за пълен размер 81x81 карти и 1000 населението граница
![]() Така че тук е основният проблем с него, в зависимост от показанията, е нито GPU или CPU този забавянето го (FPS винаги над 15, или така, maxing изложени на около 50/60), но ми казва, че процесора не е на 100% или (1 ядрото на 100% почти през цялото време, от друга между 10-20%) Така че според тях, нито един от тези, които забавят го, така че какво е? Всяко помогне с това ще бъде значително appriciated, тя има мен Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм, аз знам. Моето първо предложение ще бъде вместо на процесора, защото 3850 е доста добра карта, но аз знам SupCom е доста графики-интензивни. Бих постно към процесор за това - най-вече, защото тя звучи като това е работа threading зле. Дори и 80 $ E5200 трябва да е доста добър ъпгрейд.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тя е само, че аз само купили тези неща около 2 седмици преди, по което време не е E5200, в противен случай вероятно ще има ли. Има ли някаква лепенка или нещо, което вие знаете, че помага при използването на двете ядра? |
|
| |||
| |||
| Ако играта е вече напълно patched, не. Аз бях чул SupCom използва multithreading добре, но това изглежда точка пряко друг начин.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Добре, че е напълно patched, но аз мислех, че съм чувал нещо някъде около кръпка за Windows, или нещо, което понякога се работи? |