![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stejně jako většina z vás asi vědí, Supreme Commander je hra, která vyžaduje poměrně dobré PC spustit správně na plné nastavení a velké mapy, ale já jsem byl s některými problémy, hra časovačem (nastavení při normální rychlosti, tak by měl být reálném čase) je pouze 1 pokračuje druhý za 2 nebo 3 v reálném sekundy, což je velmi otravné, jelikož představuje obvykle hodinu hry vzít 2 nebo 3 hodiny na dokončení, a to pouze na 40x40 mapě jsem strach, aby to, co by to být jako na plné velikosti 81x81 mapy a 1000 obyvatel limit
![]() Takže zde je hlavní problém s tím, na základě naměřených hodnot, je to ani GPU nebo CPU to je zpomalení ji (FPS vždy vyšší než 15, nebo tak, maxing z asi 50/60), ale moje CPU říká, že to není na 100% buď (1 jádro na 100% téměř po celou dobu, ostatní mezi 10-20%), tak podle těch, ani těch se zpomaluje ho, tak co je? Jakákoli pomoc v této by značně appriciated, je to mě Můj systém: První OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, já nevím. Můj první návrh by nahradil procesor, protože 3850 je docela dobré karty, ale vím, SupCom je pěkná grafika-intenzivní. Já bych k libového procesor na tuhle - většinou proto, že to zní jako je manipulace závitování špatně. Dokonce 80 dolarů E5200 by měl být dobrý upgrade.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Je to jen, že jsem jen koupil tohle asi 2 týdny, v té době neexistoval žádný E5200, jinak bych asi nemá, že. Existuje nějaká náplast nebo tak, že víte, o které pomáhá při použití obou jader? |
|
| |||
| |||
| Pokud hra již byla plně záplatovaný, no. Slyšel jsem SupCom používá vícevláknová dobře, ale zdá se, že bod přímo na druhou stranu.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| OK, to je plně patched, ale myslel jsem, že jsem někde slyšel něco o opravu oken nebo něco, co někdy funguje? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak někoho najít na internetu (?) | pete21 | Vypnout Téma diskuze | 10 | 25. května 2009 07:36 |
| Existuje nějaký způsob, jak zjistit, jak staré je jeden HDD? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3. května 2008 04:03 |
| Něco jsem ještě zjistit | Kodak | Obecné Hardware Chat | 5 | 9. ledna 2008 10:41 |
| Router omezuje moje rychlost internetu | Finners | Sítě, Modemy & VoIP | 14 | 17. prosince 2007 08:59 |
| Ví někdo, kde to najít ... | merton123 | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 5. červenec 2007 05:50 |
| Thread Nástroje | |
| |