![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, όπως οι περισσότεροι από εσάς ίσως γνωρίζετε, Ανώτατο διοικητή είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί ένα αρκετά καλό PC για να εκτελέσετε σωστά τις ρυθμίσεις για την πλήρη και μεγάλες χάρτες, όμως έχω κάποια προβλήματα που έχουν, το παιχνίδι με χρονοδιακόπτη (που σε κανονική ταχύτητα, ώστε θα πρέπει να σε πραγματικό χρόνο) είναι μόνο προώθηση 1 δευτερόλεπτο κάθε 2 ή 3 πραγματικά δευτερόλεπτα, αυτό είναι πολύ ενοχλητικό, διότι κάνει μια ώρα παιχνιδιού λαμβάνουν συνήθως 2 ή 3 ώρες για να ολοκληρωθεί, και αυτό ήταν μόνο σε ένα χάρτη 40x40, εγώ τολμώ να σκεφτούμε τι θα θα ήθελα για την πλήρη μεγέθους 81x81 χάρτες και 1000 πληθυσμού όριο
![]() Μέχρι εδώ είναι το κύριο πρόβλημα με αυτήν, σύμφωνα με τις ενδείξεις, δεν είναι GPU ή CPU thats επιβράδυνση αυτή τη βάση (FPS πάντα πάνω από 15 ή έτσι, maxing αναφέρονται σε περίπου 50/60), όμως μου λέει CPU δεν είναι 100% είτε (1 πυρήνα σε 100% σχεδόν όλη την ώρα, το άλλο μεταξύ 10-20%) Επομένως, σύμφωνα με αυτές, δεν συντρέχει καμία από αυτές είναι η επιβράδυνση που προβλέπονται, ώστε ό, τι είναι; Οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με αυτό θα ήταν πολύ appriciated, είναι έχεις μου Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χμμ, I dunno. Η πρώτη μου πρόταση θα πρέπει να αντικαθιστά τον επεξεργαστή, επειδή το 3850 είναι μια πολύ καλή κάρτα, αλλά γνωρίζω SupCom γραφικά είναι πολύ υψηλής έντασης. Θα ήθελα να κλίνει προς τον επεξεργαστή σε αυτή τη μία - κυρίως επειδή αυτό ακούγεται σαν τον χειρισμό σπειρώματος άσχημα. Ακόμη και μια E5200 $ 80 θα πρέπει να είναι μια πολύ καλή αναβάθμιση.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Είναι απλά ότι μόνο αγόρασαν αυτό το υλικό περίπου 2 εβδομάδες πριν, οπότε δεν υπήρχε E5200, διαφορετικά πιθανόν ότι θα έχουμε. Υπάρχει κάποιο patch ή κάτι που σας γνωρίζω ότι βοηθά στη χρήση και των δύο πυρήνων; |
|
| |||
| |||
| Αν το παιχνίδι ήταν ήδη πλήρως patched, δεν. Έχω ακούσει SupCom χρήσεις multithreading καλά, αλλά στο σημείο αυτό φαίνεται άμεσα από την άλλη.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, είναι πλήρως ενημερωμένα, αλλά σκέφτηκα κάτι άκουσα κάπου για ένα patch για παράθυρα ή κάτι που μερικές φορές λειτουργεί; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να βρείτε Κάποιος στο Internet (;) | pete21 | Off Topic Συζήτηση | 10 | 25η Μαΐου 2009 07:36 |
| Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι; | thingie2 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 36 | 3η Μαΐου 2008 04:03 |
| Κάτι έχω ακόμα για να μάθετε | Kodak | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 9 Ιαν 2008 10:41 |
| Router μου περιορισμού ταχύτητας internet | Finners | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 14 | 17 Δεκ. 2007 08:59 |
| Ξέρει κανείς πού να βρούμε ... | merton123 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 10 | 5 Ιουλ 2007 05:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |