![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pa kao što većina vas vjerojatno već znate, Vrhovni zapovjednik je igra koja zahtijeva prilično dobar PC za pokretanje postavke na potpuno ispravno i velike karte, međutim nakon što sam nekih problema, igra timer (postavljeno u normalnom brzinom, tako da bi trebao biti realnom vremenu) je samo 1 sekundu naprijed svake 2 ili 3 sekunde real, ovo je vrlo peckav jer čini normalno sata igre uzeti 2 ili 3 sata da se završi, i da je bilo samo na karti 40x40, ja strah da ono što mislite da bi biti kao na pune veličine 81x81 karte i 1000 populacije limit
![]() Dakle ovdje je glavni problem s njom, prema čitanja, to ni GPU CPU koji usporavaju ili ga dolje (FPS uvijek iznad 15 ili tako, maxing out oko 50/60), međutim moj CPU kaže da to nije bilo na 100% (1 jezgrom na 100% gotovo sve vrijeme, a druga između 10-20%) Dakle, prema tim, niti onih koji su usporavanje ga, pa šta je? Bilo koji pomoć bi bilo sa ovim uvelike appriciated, to je dobio mene
My System: Prvo OC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hmm, I dunno. Moj prvi prijedlog bi se zamjeni procesor jer 3850 je prilično dobra kartica, ali znam SupCom-grafika je prilično intenzivan.
Ja bih naslanjajte prema procesor na ovaj neki - uglavnom zato što zvuči kao da je rukovanje Threading loše. Čak 80 dolara E5200 bi trebao biti prilično dobro nadogradnju.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Dovoljan je samo da sam kupio ove stvari oko 2 tjedna, u kojem vremenu, nije bilo E5200, inače sam vjerojatno bi dobio taj. Ima li bilo koji patch ili nešto da znam da pomaže u korištenju obje jezgre?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako je igra već bila potpuno patched, br. Ja sam čuo SupCom koristi multithreading dobro, ali to čini tako da pokazuje izravno na drugi način.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
|
|
|
|||
|
|||
|
U redu, to je potpuno patched, ali sam pomislio kako sam čuo nešto negdje oko krpa za prozore ili nešto što se ponekad radi?
|