![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, kaip dauguma iš jūsų tikriausiai žinote, Supreme Commander yra žaidimas, kuris reikalauja gana gero kompiuterio veikia tinkamai ir visiškai parametrai ir didelių žemėlapių, tačiau aš, turintys tam tikrų problemų, žaidimas laikmatis (nustatytas normalus greitis, taigi, turėtų būti realaus laiko) yra tik priekį 1 sekundę kas 2 ar 3 sekundes realus, tai labai erzina, nes jis labai paprastai valandą žaidimo būti 2 arba 3 valandas, ir, kad buvo tik 40x40 žemėlapyje, aš Bijoti galvoti, kokia ji būtų būti kaip ant visiškai dydžio 81x81 žemėlapiai ir 1000 gyventojų ribą
![]() Taigi čia yra pagrindinė problema su juo, pagal rodmenis, tai nei GPU ir CPU thats jimo žemyn (PAS visada virš 15, arba tiek, maxing out maždaug 50/60), tačiau mano CPU sako, kad ne 100%, arba (1 branduolys 100% beveik visą laiką, kitas tarp 10-20%) Taigi atsižvelgiant į tų, nei tų kurie mažina jį žemyn, tai kas yra? Bet su tai būtų labai appriciated padėti, It's got me Mano sistema: Pirma OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, I dunno. Mano pirmas pasiūlymas būtų pakeisti procesorius, nes 3.850 yra labai geras kortelę, bet aš žinau, grafikos SUPCOM yra gana daug. Norėčiau liesos link šis vienas procesorius - daugiausia, nes skamba lyg jis tvarko sriegimo blogai. Net 80 $ E5200 turėtų būti labai geras atnaujinti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tai tiesiog, kad aš tik pirko šią medžiagą apie 2 savaites, o tuo metu, nebuvo E5200, kitaip aš tikriausiai būtų got that. Ar yra koks nors patch nieko, kad jūs žinote, kad padeda naudojant abu strypai? |
|
| |||
| |||
| Jei žaidimas jau buvo visiškai lopas, Nr. Girdėjau SUPCOM naudoja wielowątkowości gerai, bet atrodo, kad rodė tiesiogiai kitas būdas.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad yra visiškai lopas, bet aš maniau, kad aš girdėjau ką nors apie už Windows ar kažkas, kad kartais veikia pleistrą? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip surasti ką nors rasti internete (?) | pete21 | Off Topic Discussion | 10 | Gegužė 25, 2009 07:36 |
| Ar yra koks nors būdas sužinoti, kaip senas HDD yra? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3 gegužė 2008 04:03 |
| Turiu dar ką nors sužinoti | Kodak | General Hardware Chat | 5 | 9 sausis 2008 10:41 |
| Router apriboti mano interneto greitis | Finners | Networking, Modems & VoIP | 14 | 17 gruodis 2007 08:59 |
| Ar kas nors žino kur rasti ... | merton123 | Networking, Modems & VoIP | 10 | 5 liepa 2007 05:50 |
| Temos įrankiai | |
| |