![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arī lielākā daļa no jums droši vien zināt, virspavēlnieku ir spēle, kas prasa diezgan labs PC palaist pareizi ar pilnu uzstādījumus un lielas kartes, tomēr es esmu, kuram ir problēmas, spēle taimeris (kas noteikts ar normālu ātrumu, lai būtu reālā laika) ir tikai virzās uz priekšu 1 sekundi ik pēc 2 vai 3 Nekustamais sekundes, tas ir ļoti kaitinošas, jo tajā parasti stundu spēli ņemt 2 vai 3 stundas pilnīgas un ka bija tikai 40x40 kartes, man bailes domāt kas būtu līdzīgiem par pilnu vidējo 81x81 kartes un 1000 iedzīvotājiem robeža
![]() Tātad, šeit ir galvenā problēma ar to, saskaņā ar rādījumu, tas ir ne GPU un CPU Tas ir palēnināta to uz leju (FPS vienmēr pārsniedz 15, vai arī tā, maxing no apmēram 50/60), taču mans CPU saka, ka tas nav 100%, vai nu (1 kodols 100% gandrīz visu laiku, kas starp 10-20%) Tāpēc saskaņā ar tiem, neviens no šiem kavē tas, tā, kas ir? Jebkurš ar tas būtu ļoti appriciated palīdzēt, it's got me Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, I dunno. Mans pirmais ieteikums būtu aizstāt procesoru, tāpēc, 3.850, ir diezgan laba karte, bet es zinu SupCom ir diezgan graphics-intensīva. Es liesās pret procesora par šo vienu - galvenokārt tāpēc, ka tas izklausās pēc tā izskatīšanas vītņu slikti. Pat 80 $ E5200 ir diezgan labs jauninājums.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tas ir tikai tas, ka es tikai nopirka šo stuff aptuveni 2 nedēļas atpakaļ, kuras brīdī, nebija E5200, citādi es droši vien būtu ieguvuši, ka. Vai ir kāds patch vai kaut ko, ka jūs zināt, kas palīdz, izmantojot gan serdes? |
|
| |||
| |||
| Ja spēle jau bija pilnīgi Patched, no. Esmu dzirdējis SupCom izmanto grafiskā labi, bet tas, šķiet, norāda tieši citā veidā.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Labi, tā ir pilnībā Patched, bet es domāju, ka esmu dzirdējis kaut ko kaut kur par plāksteris for Windows vai kaut kas dažreiz darbojas? |
![]() |
|
| Bookmarks |